Redactia.ro
Home » Monden » Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au divorțat? Dovada care trădează despărțirea și în acte a celor doi. Cum s-a dat de gol noul antrenor al Craiovei

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au divorțat? Dovada care trădează despărțirea și în acte a celor doi. Cum s-a dat de gol noul antrenor al Craiovei

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au divorțat? Iată dovada care trădează despărțirea și în acte a celor doi. Chiar noul antrenor al Craiovei s-a dat singur de gol.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au divorțat, aceasta este informația care circulă și zguduie lumea mondenă și sportivă în aceste momente! Deși nu a dat declarații pe acest subiect, pe care l-a trata cu maximă discreție, există anumite detalii care trădează despărțirea și în acte a celor doi.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au divorțat? Dovada care trădează despărțirea

Din primele informații, Laurențiu Reghecampf a confirmat indirect că a divorțat de Anamaria Prodan. La semnarea contractului cu Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf a apărut fără soția lui Anamaria Prodan, cea care îl însoțea, de regulă, la astfel de evenimente. Însă iată că un alt detaliu i-a făcut pe toți să creadă că despărțirea dintre cei doi este cât se poate de evidentă.

Chiar la momentul oficial când a semnat contractul cu Universitatea Craiova, s-a putut observa că Laurențiu Reghecampf a apărut fără verighetă pe deget. Detaliul este unul important având în vedere că până acum, antrenorul nu a mai apărut fără această bijuterie care îl lega simbolic de soția sa.

La fiecare apariție publică, Laurențiu Reghecampf purta verigheta pe deget. Însă acum a dispărut, iar acest lucru face ca ruptura dintre Reghe și Anamaria Prodan este cât se poate de reală, urmând ca cei doi să anunțe divorțul,

Laurențiu Reghecampf, la preluarea mandatului de antrenor la U Craiova

Laurențiu Reghecampf a făcut o serie de mărturisiri în timpul conferinței de presă: „Sunt foarte bucuros că vă reîntâlnesc. Îmi cer scuze că nu am răspuns tuturor mesajelor. Știți foarte bine că nu sunt prea darnic cu interviurile și aparițiile. O experiență nouă, un club mare, care își dorește ceea ce îmi doresc și eu – câștigarea campionatelor, câștigarea cât mai multor trofee. Începem cu un meci dificil, după prima partidă pierdută în deplasare, dar sunt sigur că jucătorii vor fi motivați, vor încerca să joace mult mai bine și să uite ultimele două rezultate, care n-au fost pozitive.

Relația dintre mine și patron e una veche, suntem prieteni, am vorbit de foarte multe ori, discutam mereu despre ce se întâmplă la echipă. Când am antrenat în Arabia Saudită, l-am avut și pe Mitriță, care e foarte apropiat de domnul Rotaru. Am discutat de foarte multe ori despre fotbal.
Echipele care își doresc să câștige campionate și trofee nu au timp, n-au răbdare, fanii sunt cei care presează și își doresc rezultatele. Ne-am înțeles, am bătut palma, vom fi împreună doi ani. Sunt adeptul unei pregătiri bune, dar sunt sigur că și cei care au fost înaintea mea și au lucrat au făcut o pregătire foarte bună. Nu vreau să discut despre acest lucru și nu mă veți auzi vreodată despre antrenorul care a fost înainte”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă.

Laurențiu Reghecampf, vacanță cu presupusa amantă?

Laurențiu Reghecampf a fost surprins zilele trecut în Grecia, într-o vacanță despre care s-a scris că ar fi petrecut-o cu presupusa amantă. Cei doi au luat masa alături de un grup de prieteni, la un restaurant celebru, potrivit Cancan.

La masa cu noul antrenor de la Craiova s-a aflat și o gimnastă cunoscută, împreună cu iubitul ei, dar și un domn, care a venit la întâlnire, ce părea ca o masă între prieteni, însoţit de un copil. Presupusa amantă a stat chiar lângă Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a recunoscut că Laurențiu Reghecampf ar putea avea o amantă

Într-un interviu extrem de sincer pentru o publicație sportivă, Anamaria Prodan nu se mai ascunde și admite că Laurențiu Reghecampf ar putea avea o amantă! Impresara a vorbit și despre un posibil divorț.

”Mi-am crescut copiii după anumite principii, am vrut ca ei să se dezvolte într-un mediu sănătos, fericit. Și eu și Reghe am luptat pentru asta. Cum ar fi ca eu să încep să îmi denigrez soțul, să-l fac în toate felurile, să îl înjur? Nu, nu pot, asta nu am sa fac niciodată. Ce e în sufletul meu rămâne în sufletul meu. Cine mă cunoaște bine, știe că eu continui să iau apărarea oamenilor dragi mie chiar și atunci când eu știu că ei au greșit. În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, eu am să-mi apăr soțul și am să încerc până în al 99 -lea ceas să îmi salvez familia, pe care știu că o țară întreagă a admirat-o și o admiră foarte mult”, a declarat Anamaria Prodan pentru playsport.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: