Redactia.ro
Home » Monden » Laurențiu Reghecampf nu vrea să-i lase numele lui Anamariei Prodan: „Doar dacă m-ar ruga”

Laurențiu Reghecampf nu vrea să-i lase numele lui Anamariei Prodan: „Doar dacă m-ar ruga”

Laurențiu Reghecampf nu vrea să-i lase numele lui Anamariei Prodan

Laurențiu Reghecampf nu vrea să-i lase numele lui Anamariei Prodan. Cei doi se află în plin proces de divorț, după 15 ani de relație. Când nimeni nu se aștepta, Reghecampf a vorbit în public pentru prima oară despre despărțirea de Anamaria Prodan. Antrenorul a declarat că nu îi va lăsa numele lui impresarei. Cu toate astea, fostul fotbalist a precizat că ar ceda cu o singură condiție.

Laurențiu Reghecampf nu vrea să-i lase numele lui Anamariei Prodan: „Doar dacă m-ar ruga”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au despărțit după 15 ani de căsncie. Cei doi au împreună un băiat, pe Laurențiu Reghecampf Jr. Deși nimeni nu se aștepta, impresara a făcut numeroase acuzații la adresa antrenorului. Invitat în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Reghecampf a făcut dezvăluiri incediare despre divorțul de soția sa. Acesta a spus versiunea lui referitor la cele întâmplate în căsnicia cu Anamaria Prodan. Reghe a recunoscut că nu vrea să îi lase numele lui impresarei, iar dacă ar fi să facă acest lucru, ar ceda cu o singură condiție. „Nu ( nr. o să rămână cu numele Reghecampf). Păi nu vrea, ea vrea Prodan. Mâine vine cu certificatul de naștere. Ce nu crezi?!”, a spus, Laurențiu Reghecampf, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Mai mult, antrenorul a mărturisit că există o situație în care ar fi de acord ca Anamaria să-i poarte în continuare numele, respectiv cea în care fiul lor i-ar cere acest lucru. Dar antrenorul nu s-a arătat încântat de această variantă. „Doar dacă m-ar ruga Bebe aș fi de acord (nr. să-mi păstreze numele), dar nu cred că e cazul să vorbim despre lucrul ăsta”, a specificat antrenorul.

De ce și-a reînnoit Reghe jurămintele cu Anamaria

După ce a fost acuzat că și-a reînnoit jurămintele de nuntă cu Anamaria Prodan, în timp ce deja se afla într-o relație cu Corina Caciuc. Reghe a povestit cum a avut loc evenimentul. Anul trecut, Anamaria Prodan și Reghe și-au reînnoit jurămintele, la aproape 15 ani de căsnicie. Antrenorul a povestit că totul a fost organizat de către Anamaria Prodan pe când el nici măcar nu era în țară. „Nu știam ce urma să organizeze ea. Nu trebuia să merg, dar totul era deja pregătit când am venit acasă: invitații, restaurantul, biserica. Ea a vrut lucrul acesta și l-a făcut premeditat ca să mă aibă la mână și să nu pot să plec..I-am zis că nu e normal ce face. „Tu nu vezi că noi nu mai avem nimic?!” I-am zis „hai să încheiem asta”. Eu îi zisesem că relația noastră s-a terminat. Dar pus în fața faptului împlinit m-am dus (la reînnoirea jurămintelor n.r). Și regret că am făcut asta. M-am întors noaptea din Emirate, dimineața erau 200 de oameni la restaurant și 3 camere de filmat la biserică. Nu trebuia să fac lucrul ăsta, dar totul era pregătit când am venit eu.Nu ai cum să faci o asemenea chestie fără să mă întrebi pe mine. Eu cu ea personal am discutat despre toate lucrurile astea”, a dezvăluit Laurențiu Reghecampf, în podcastul lui Catalin Maruta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: