Redactia.ro
Home » Monden » Laurențiu Reghecampf, pregătit pentru încă un copil. Ce declarații a făcut antrenorul

Laurențiu Reghecampf, pregătit pentru încă un copil. Ce declarații a făcut antrenorul

Laurențiu Reghecampf, antrenorul cunoscut în lumea fotbalului, a dezvăluit recent că își dorește să devină din nou tată, de această dată visând la o fetiță. Reghecampf, care are deja patru băieți din relațiile anterioare, inclusiv doi cu actuala sa parteneră Corina Caciuc, spune că deși își dorește o fiică, glumește adesea că soarta îi va aduce tot un băiat. Antrenorul a avut și o fiică, Analis Cristina, care a murit la doar un an și o lună din cauza unei malformații congenitale la inimă.

Dorința de a deveni din nou tată

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a patra oară în urmă cu doar șase luni, când partenera sa, Corina Caciuc, a adus pe lume al doilea lor copil, un băiat. Cu toate acestea, antrenorul își dorește să aibă și o fetiță, chiar dacă glumește pe seama faptului că soarta i-a dăruit doar băieți până acum. El a declarat că s-a gândit mult la ideea de a avea o fiică, dar recunoaște că „face numai băieți”.

Laurențiu are o relație strânsă cu cei patru fii ai săi. Din căsnicia cu Anamaria Prodan, îl are pe Bebeto, iar din relația cu fosta soție Mariana Pfeiffer, pe Luca. Acum, cu Corina Caciuc, are doi băieți. Cu toate acestea, visul său de a avea o fiică persistă, în ciuda provocărilor pe care le-a întâmpinat de-a lungul vieții.

Tragedia pierderii unei fiice

Singura fiică a lui Reghecampf, Analis Cristina, a murit la vârsta de doar un an și o lună, suferind de o malformație rară a inimii, tetralogia Fallot. Fetița a fost operată, dar a decedat la scurt timp după intervenție. Reghecampf și-a amintit în diverse interviuri despre acea perioadă dificilă, recunoscând că a fost un moment extrem de dureros în viața lui. Antrenorul a povestit că, deși a fost tânăr în acel moment și a încercat să-și mențină optimismul, pierderea fiicei a lăsat o amprentă puternică în sufletul său.

Această experiență l-a afectat profund, dar l-a și determinat să fie un tată prezent și implicat în viața copiilor săi. De fiecare dată când vorbește despre Analis, Reghecampf nu își ascunde emoțiile și durerea pe care a simțit-o după acea tragedie.

„Tot mă gândesc la o fetiță. Mă gândesc la o fetiță, dar mi-e frică de chestia asta, fac numai băieți”, a spus Laurențiu Reghecampf, la iAM Ștucan.

O nouă speranță pentru viitor

Deși Reghecampf este acum într-un moment de stabilitate personală și profesională, dorința de a avea o fetiță rămâne. Antrenorul a demonstrat că este un tată devotat, iar relația sa cu Corina Caciuc pare a fi una solidă, bazată pe sprijin reciproc și iubire. Faptul că deja au doi copii împreună nu face decât să întărească această legătură, iar visul unei fiice rămâne o posibilitate pentru viitor.

În concluzie, viața lui Laurențiu Reghecampf este marcată de multe realizări, atât pe plan profesional, cât și personal. Deși a trecut prin momente dificile, dorința de a avea o fiică adaugă o notă de speranță pentru antrenorul care a avut o viață plină de provocări și succes.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: