Redactia.ro
Home » Monden » Laurențiu Reghecampf, prima declarație după ce a devenit tată de băiat pentru a treia oară! Ce nume are mezinul familiei

Laurențiu Reghecampf, prima declarație după ce a devenit tată de băiat pentru a treia oară! Ce nume are mezinul familiei

GALERIE FOTO (2)

Laurențiu Reghecampf are toate motivele să radieze de fericire. Asta, pentru că în această dimineață a devenit tată pentru a treia oară. Iubita lui, Corina Caciuc, a născut un băiețel. Bucuros și împlinit, antrenorul a postat un mesaj pe rețelele de socializare unde a dezvăluit numele fiului său, dar și cât de mult își iubește copiii.

Laurențiu Reghecampf, prima declarație după ce a devenit tată de băiat pentru a treia oară! Ce nume are mezinul familiei

Vizibil în culmea fericirii, Laurențiu Reghecampf a postat pe Instagram, cu puțin timp în urmă, o fotografie. În poză se află antrenorul cu cei doi băieți ai săi, Luca și Laurențiu Jr. Bineînțeles, fotografia este însoțită de un mesaj extrem de emoționant.

Laurențiu Reghecampf a ținut să transmită că de acum e tată pentru a treia oară. I-a anunțat pe cei doi băieți ai săi că de astăzi are un frățior. Mai mult de atât, antrenorul a spus și numele celui de-al treilea copil, căci până acum doar inițiala o știam. Astfel, micuțul său și al Corinei Caciuc poartă numele de Liam.

„Astăzi dimineață s-a născut Liam, frățiorul vostru! Va iubește tata❤️”, a scris Laurențiu Reghecampf în dreptul unei fotografii cu cei doi băieți ai lui.

sursa foto: Instagram/Laurențiu Reghecampf

Corina Caciuc a născut în această dimineață

Chiar în această dimineață a venit pe lume copilul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc. Aceasta din urmă a devenit mamă pentru prima oară. Din informațiile spynews.ro, Corina l-a născut le Liam pe cale naturală.

Bineînțeles, partenera de viață a antrenorului va mai avea de stat în spital câteva zile alături de cel mic. Ulterior, vor merge toți trei acasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: