Redactia.ro
Home » Monden » Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce pozele controversate cu Anamaria Prodan au devenit publice

Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce pozele controversate cu Anamaria Prodan au devenit publice

În urmă cu o săptămână, Anamaria Prodan a fost victima unui incident fără precedent în cariera sa. Câteva fotografii din arhiva sa personală au ajuns în spațiu public, devenind în scurt timp virale. Ipostaza în care impresara a apărut în aceste imagini a fost una foarte controversată, acestea fiind destinate soțului său. După ce proveniența lor a fost pusă sub semnul incertitudinii, Laurențiu Reghecampf a simțit nevoia să clarifice această situație.

Anamaria Prodan s-a afirmat mereu pentru amibiția și puterea de care a dat dovadă, fiind o femeie foare încrezătoare în abilitățile sale. A fost mereu asumată și transparentă atunci când a venit vorba de viața sa personală, dar acest lucru nu a ferit-o de persoanele mai puțin bine intenționate.

Câteva fotografii din arhiva sa personală au ajuns în spațiul public, iar ipostazele respective au fost publicate și distribuite fără acordul său. Este vorba de imagini în care apare fără haine, care au fost trimise în urmă cu ceva timp lui Laurențiu Reghecampf.

Chiar dacă a fost pusă într-o situație foarte incomodă, Anamaria a preferat să fie demnă și să trateze situația cu mult calm. A explicat că pozele ar fi trebuit să fie văzute doar de partenerul său, care le avea pe mail, dar cineva a intenționat să-i distrugă imaginea publică.

Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce pozele controversate cu Anamaria Prodan au devenit publice

Această variantă a fost confirmată ulterior și de antrenorul de fotbal, care a intervenit în timpul unei emisiuni unde soția sa era invitată. Chiar dacă nu a dorit să discute cu Anamaria, a clarificat câteva aspecte importante despre zvonurile care au circulat în jurul numelui său în ultima vreme.

„Vreau să vă rog să discut cu dumneavostră și nu cu invitații dumneavoastră (n.r: făcând referire la Anamaria Prodan).Eu nu v-am trimis notificare să nu-mi pronunțați numele, ci să nu se discute despre viața mea privată. Cine mă cunoaște pe mine știe că nu vorbesc public despre problemele mele.”, a declarat Laurențiu Reghecampf, joi seară, la Realitatea Plus.

Când a venit vorba de pozele cu Anamaria Prodan, antrenorul a recunoscut că acestea i-au fost trimise pe mail și că ulterior au fost șterse. A declarat că nu ar încerca niciodată să-i denigreze imaginea în spațiul public, așa că varianta în care el a fost persoana care le-a distribuit au fost excluse.

Astfel, și-a încurajat fosta parteneră să meargă la poliție și să ia măsurile legale necesare în acest sens.

„Nu i-aș face Anamariei așa ceva (nr: să publice pozele). Pozele, este adevărat, mi le-a trimis pe mail. I-am spus că mailurile le-am șters și din căsuță. Am încurajat-o să meargă la poliție. Nu vreau să mai vorbesc despre acest lucru. M-ați văzut vreodată pe mine vorbind despre relația cu Anamaria sau despre Bebe? Eu nu am niciun scandal cu Anamaria Prodan. Este singura mea reacție.”, a mai adăugat acesta.

Cât despre pictorialul realizat recent alături de noua sa iubită, Laurențiu Reghecampf a refuzat să ofere detalii în ceea ce privește acest subiect. Având în vedere că Anamaria Prodan era în platoul de filmare al emisiunii în acel moment, a preferat să nu se angajeze într-o discuție în contradictoriu cu ea.

Este problema mea (nr: făcând referire la pictorial)”, a încheiat Laurențiu Reghecampf.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: