Redactia.ro
Home » Monden » Laurențiu Reghecampf, primele declarații după ce s-a întâlnit cu Anamaria Prodan la tribunal: „Un copil de 13 ani nu are ce să caute la un asemenea proces’

Laurențiu Reghecampf, primele declarații după ce s-a întâlnit cu Anamaria Prodan la tribunal: „Un copil de 13 ani nu are ce să caute la un asemenea proces’

Laurențiu Reghecampf, primele declarații după ce s-a întâlnit cu Anamaria Prodan la tribunal

Laurențiu Reghecampf, primele declarații după ce s-a întâlnit cu Anamaria Prodan la tribunal. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit, luni, 4 aprilie, la al doilea termen al procesului de divort . Impresara a venit însoțită de Sarah și Bebeto, si antrenorul alături de fiul lui cel mare.

Laurențiu Reghecampf, primele declarații după ce s-a întâlnit cu Anamaria Prodan la tribunal: „Un copil de 13 ani nu are ce să caute la un asemenea proces’

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au întâlnit luni, 4 aprilie, la tribunalul din Buftea, la al doilea termen al procesului de divort. Antrenorul Universității Craiova a venit însoțit, de fiul său cel mare, Luca Reghecampf. Anamaria Prodan a avut alături doi dintre copiii ei, Bebeto și Sarah Dumitrescu. Agentul de jucători declarase că Reghecampf i-a cerut judecătorului să aibă dreptul de a-l vedea pe Bebeto de două ori pe lună. Tehnicianul a explicat de ce a cerut custodie comună și asigură că îl așteptă oricând în vizită pe fiul său cel mic. Reghe locuiește în prezent cu iubita sa, care urmează să nască la începutul lunii viitoare.

”Nu am cerut custodia lui Bebe, a cerut doar să fie custodie comună. Am cerut să locuiască împreună cu mama lui pentru că așa este normal. Fiind încă minor, cred eu, așa este normal. Bine-înțeles, dacă el își dorește să vină la mine poate să o facă când vrea, când dorește.Nu este vorba că nu vreau eu să îl iau la mine, este vorba că mă gândesc la binele copilului, iar mai apoi la ceea ce simt eu sau ce vreau eu”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru fanatik.ro.

Sarah Dumitrescu a izbucnit în lacrimi după ce l-a văzut pe Luca. Cei doi erau apropiați, dar după ce părinții lor s-au despărțit, Luca a evitat să mai vorbească cu Sarah.

Reghe a vorbit cu Sarah și Bebeto

Laurențiu Reghecampf a declarat că, inițial, nu a văzut-o pe Sarah, dar că a stat de vorbă cu ea la finalul înfățișării din procesul de divorț. ”Când am ajuns la Tribunal nu am văzut copiii de mulțimea de jurnaliști care erau adunați în jurul Anamariei. Dar am vorbit și cu Bebe, și cu Sarah, după ce s-a terminat procesul, în sala avocaților, la Judecătorie. Am stat cu ei mai mult de 10-15 minute.

L-am întrebat pe Laurențiu jr. de ce nu este la școală, pentru că știu că avea program la școală. Nu mai contează, nu vreau să o discuție din asta. E problema mamei lui… În fine, sunt lucruri care o să se rezolve în timp. Pot să o înțeleg pe Anamaria că vrea să sensibilizeze, cumva, lumea, că vrea să facă anumite jocuri, dar cred eu că, în primul rând, trebuie să dovedească că este mamă, că are grijă de copii”, a precizat Laurențiu Reghecampf.

Antrenorul a arătat-o cu degetul pe Anamaria Prodan, declarând că nu trebuia să îl aducă pe Bebeto la tribunal. ”Un copil când are program de școală nu are ce să caute la un asemenea proces. Și dacă avea timp liber, eu sunt de părere că nu este treaba copiilor să asiste la asemenea momente, mai ales când este vorba de un copil de 13 ani. Dar asta este părerea mea, este total diferită de a Anamariei, și nu o condamn. Eu nu am vrut niciodată ca Bebe să participe la asta.Cu siguranță Bebe va fi bine pentru că este un copil matur, foarte inteligent, a stat tot timpul lângă mine, lângă mama lui, a fost înconjurat doar de oameni mari, cu siguranță va trece peste acest moment dificil pentru un copil de 13 ani”, a mai spus Reghecampf.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: