Redactia.ro
Home » Monden » Laurențiu Reghecampf, prins cu noua iubită chiar de fiul său, Bebeto. Declarațiile inedite făcute de Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf, prins cu noua iubită chiar de fiul său, Bebeto. Declarațiile inedite făcute de Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf, prins cu noua iubită chiar de fiul său, Bebeto

Laurențiu Reghecampf, prins cu noua iubită chiar de fiul său, Bebeto. Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri inedite despre căsnicia cu Reghe, dar și cum a descoperit că soțul ei are o relație secretă cu o altă femeie. Fiul lor, Laurențiu Junior a fost cel care a descoperit.

Laurențiu Reghecampf, prins cu noua iubită chiar de fiul său, Bebeto. Declarațiile inedite făcute de Anamaria Prodan

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf i-a șocat pe cei apropiați, mai ales că aceștia păreau a fi foarte fericiți. După 15 ani de relație, Anamaria Prodan și Reghe au decis să-și spună adio. Invitată în podcast-ul lui Codin Maticiuc, impresara a vorbit despre căsnicia cu antrenorul, dar și cum a descoperit că este înșelată cu o altă femeie. Potrivit afaceristei, copiii au fost la curent cu tot ceea ce se întâmplă în căsnicia lor, iar Bebeto a fost cel care a descoperit că tatăl lui are o relație cu o altă femeie.

Vedeta a mărturisit că nu se pricepe foarte bine la tehnologie, spre deosebire de fiul ei, Bebeto, care a descoperit că Reghe are o iubită. Acesta a folosit funcția ”Share Location” de pe telefonul său mobil și a mers direct acasă la tatăl său, fără să îl anunțe. În acea perioadă, Anamaria era plecată în Dubai. Acesta l-a prins pe antrenor cu noua sa iubită, iar băiatul a sunat-o imediat pe mama sa, pentru a-i spune ce se întâmplă.

”Copiii au stat lipiți, copiii meu au știut secundă de secundă tot ce se întâmplă. L-a prins fii-su, nu l-am prins eu. Ăla mic l-a prins cu amantele, și cu asta, la ușă, s-a dus direct la ușă la el. I-a deschis share location ăla pe telefon și l-a luat direct, eu nici nu mă pricep. M-a sunat, eu eram în Dubai, mi-a zis, mamă, vezi că ăsta are o amantă, iar a luat-o razna”, a afirmat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a recunoscut că Reghe a avut mai multe relații extraconjugale

Anamaria Prodan a recunoscut că fostul său partener a mai avut și alte relații extraconjugale, dar de fiecare dată l-a iertat, la insistențele sale. De asemenea, Anamaria a declarat că Laurențiu Reghecampf va fi obligat să îi ofere toți banii pe care i-ar fi sustras din averea familiei, spunând că întotdeauna pentru ea copiii săi vor fi pe primul loc. Impresara a mărturisit că niciodată nu i-a verificat telefonul mobil al lui Reghe sau conturile sale bancare.

”Mă întreabă toată lumea. Partajul care e?! Că el tot ce avea, ceasuri, tot, a furat și a plecat cu ele de acasă. Direct amanta, direct în cont, adică îți dai seama cât de prost să fii să faci direct din contul copiilor tăi în contul amantei? Eu m-am uitat târziu, acum când m-am trezit”, a povestit Anamaria Prodan, în cadrul podcastului.

Anamaria Prodan a dezvăluit că în perioada în care încă mai erau o familie, nu i-a permis lui Reghe să aibă conturi pe rețelele de socializare. Vedeta a subliniat faptul că acum, după ce Laurențiu și-a făcut cont de Instagram, antrenorul apreciează imaginile multor femei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: