Redactia.ro
Home » Monden » Laurette a trecut peste bătaia luată la începutul anului! Vedeta s-a consolat cu o mașină nouă – FOTO

Laurette a trecut peste bătaia luată la începutul anului! Vedeta s-a consolat cu o mașină nouă – FOTO

GALERIE FOTO (4) Laurette a trecut peste bătaia luată de la începutul anului! Vedeta s-a consolat cu o mașină nouă - FOTO

Laurette a trecut cu bine peste trauma de la început de an, atunci când a fost implicată într-un scandal cu un om de afaceri care a acuzat-o de prostituție. Se pare că acum o duce foarte bine!

Laurette și-a cumpărat o mașină nouă în valoare de 50.000 de euro

Viața lui Laurette este din ce în ce mai bună! După episodul șocant în care a luat bătaie de la un om de afaceri într-un hotel din Capitală, vedeta este acum fericită. De curând, mulatra a fost văzută conducând o mașină de lux, achiziționată recent și care ajunge la prețul de 50.ooo de euro.

Ea și-a cumpărat un bolid de lux, Audi Q5, în valoare de 50.000 de euro. În plus, și-a schimbat și domiciliul și s-a mutat și în casă nouă, într-o vilă în zona Tunari.

Potrivit impact.ro, pe tot timpul plimbării cu noua achiziție, Laurette părea fericită și mândră de noua mașină. Ea a oprit la benzinărie, după care s-a îndreptat spre vila din Tunari. De mențioant este că Laurette se iubește încă de anul trecut cu fotbalistul Magaye Gueye. Fotbalistul a iertat-o pe iubita lui, după acel scandal cu omul de afaceri, și chiar a dus-o la Paris, unde a și cerut-o de nevastă.

Laurette a mers la psiholog după trauma de la începutul anului

Laurette a declarat că merge la psiholog pentru a trece peste trauma trăită la începtul anului, după ce a fost agresată de un bărbat cu care s-a întâlnit la un hotel din Capitală. Atunci, vedeta a negat acuzațiile potrivit cărora s-au văzut în scop sexual, pentru care ar fi stabilit să primească o sumă de bani, motiv pentru care l-a dat în judecată pe acesta.

”Da! Merg la psiholog! E greu prin ce am trecut! Este șocul vieții mele!’, a spus Laurette.

Amintim că Laurette Attindehou a ajuns în urmă cu câteva luni la Secția 10 Poliție după ce a petrecut o noapte cu omul de afaceri pe nume Marcel Tătic. Între cei doi a pornit un scandal monstru, Laurette ar fi fost muşcată de acesta de un deget, iar ea l-ar fi lovit, la rândul ei cu cotul în gură, afectându-i trei dinți.

Amândoi au făcut declarații în fata polițiștilor, dar și angajații hotelului, care au sunat la 112. Pentru moment, dosarul este in rem. Oamenii legii au constatat că spusele celor doi sunt contradictorii și că, în afară de ei nu mai există martori, cu excepția angajaților hotelului, care au auzit numai țipete. Mai mult, nici expertiza medico-legală nu a ajuns până acum pe masa anchetatorilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: