Redactia.ro
Home » Monden » Laurette, vacanță de vis alături de iubitul fotbalist. Cei doi s-au împăcat, după ce mulatra a fost bătută de un alt bărbat

Laurette, vacanță de vis alături de iubitul fotbalist. Cei doi s-au împăcat, după ce mulatra a fost bătută de un alt bărbat

GALERIE FOTO (4) Laurette, vacanță de vis alături de iubitul fotbalist.

Laurette, vacanță de vis alături de iubitul fotbalist. După ce în urmă cu câteva luni a fost implicată într-un scandal de zile mari, Laurette și iubitul fotbalist au decis să se împace. Mai mult, cei doi au plecat în vacanță în orașul iubirii, Paris.

Laurette, vacanță de vis alături de iubitul fotbalist. Cei doi s-au împăcat, după ce mulatra a fost bătută de un alt bărbat

Laurette, vacanță de vis alături de iubitul fotbalist. Face ce face și reușește mereu să-și surprindă susținătorii. După ce în urmă cu câteva luni a fost agresată fizic de un bărbat într-o cameră de hotel și declara public că ea și fostul fotbalist de la Dinamo s-au despărțit, Laurette a decis să-i mai dea o șansă acestuia. Laurette și Magaye Gueye s-au împăcat și au plecat în vacanță, în orașul iubirii, Paris.

Potrivit imaginilor postate de mulatră pe rețelele de socializare, aceasta se află de câteva zile în vacanță în Franța. Dar focoasa brunetă nu este singură, ci însoțită de faimosul fotbalist, acesta fiind etichetat în imagini. Mai mult, se poate observa că Laurette apare în mai multe clipuri video, extrem de fericită. În urmă cu câteva luni, vedeta își oficializa relația cu fotbalistul pe rețelele de socializare. „Te iubesc in franceză, te iubesc în toate limbile!! Te iubesc pentru ceea ce ești și te voi iubi orice ar fi!!! Voi fi mereu cu tine, indiferent ce spun oamenii, te iubesc din toată inima, curaj și vom trece peste asta. Te iubesc, iubirea mea”, este mesajul transmis de Laurette iubitului ei, Magaye Gueye.

Laurette si Magaye

Laurette, bătută de un bărbat în camera de hotel

În luna martie, Laurette a fost implicată într-un scandal de proporții după ce ar fi fost agresată fizic de un bărbat într-un hotel din Centrul Vechi al Capitalei. Se pare că vedeta s-a întâlnit cu acesta pentru a-și oferi trupul în schimbul unei anumite sume de bani. Mulatra s-ar fi întâlnit cu acesta, alături de care urma să întrețină relații intime, bărbatul fiind dispus să-i ofere suma de 5.000 de euro. Cei doi și-au dat întâlnire la hotelul Palace din Centrul Vechi,iar după ce bărbatul i-a arătat banii din borsetă, Laurette a urcat cu el în camera de hotel unde relația s-ar fi consumat.

Deși s-ar fi înțeles pentru o sumă mare, bărbatul s-ar fi răzgândit și i-ar fi oferit mulatrei doar 300 de euro pentru serviciile sale. Acesta a fost momentul în care vedeta a izbucnit și s-ar fi îndreptat către borseta cu bani ai bărbatului. Între cei doi a izbucnit o ceartă în urmă căreia mulatra a fost lovită puternic. Scandalul dintre cei doi i-au determinat pe angajații hotelului să sune la poliție, iar la fața locului a ajuns un echipaj, care i-a și ridicat pe cei doi scandalagii. Așadar, Laurette și partenerul său au ajuns la Secția 10 pentru declarații. „Despre cum am ajuns eu acolo este mai puțin relevant. Eu îl cunoșteam de mai mult timp, el a insistat la mine în mai multe rânduri. M-am întâlnit cu el cu o seară înainte și părea un domn destul de ok. Eram la limită. Dacă două minute întârzia Poliția, astăzi eram moartă. Am ripostat apărându-mă. Orice femeie ar fi făcut la fel. Am luptat cu el să nu mă omoare”, a povestit Laurette în urma incidentului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: