Redactia.ro
Home » Știri » Noi detalii despre agresorul lui Laurette. Cum și-a terorizat fosta iubită

Noi detalii despre agresorul lui Laurette. Cum și-a terorizat fosta iubită

Spusele lui Laurette potrivit cărora afaceristul care a agresat-o obișnuiește să cucerească femei sub o altă identitate ca mai apoi să-i cadă în plasă și să le supună la rele tratamente, se confirmă. Surse judiciare ale anchetei au dezvăluit cum bărbatul și-a terorizat fosta iubită, după ce i s-a prezentat cu alt nume și au început o relație. Femeia are soțul decedat, iar în urma gesturilor afaceristului, copiii ei, minori, sunt traumatizați.

Noi detalii despre agresorul lui Laurette. Cum și-a terorizat fosta iubită

Marian Tătic este numele real al bărbatului care a bătut-o pe Laurette într-un hotel din Centrul Vechi din Capitală. Potrivit judecătorilor, el obișnuiește să cucerească femei, prezentându-se cu alt nume, iar mai apoi le agresează. În ceea ce o privește pe una dintre fostele lui iubite, bărbatul a terorizat-o mult timp, iar femeia l-a denunțat în repetate rânduri la poliție, cerând și ordin de protecție, informează Cancan. Cum se apără Marian Tătic.

Marian Tătic și fosta sa parteneră s-au cunoscut într-un club din Herăstrău, fiind împreună o lună de zile. I s-a prezentat ca fiind Marian Tănase, iar după ce s-au despărțit, o urmărește, îi spionează copiii și îi trimite flori și bani pe card în speranța că se vor împăca. Femeia, însă, nu primește nimic de la el și îi este frică să mai iasă din casă. Într-o zi, a țipat la fiica femeii, în vârstă de 13 ani, ca să-i spună mamei ei să-i acorde atenție.

”…îi este frică să iasă din casă, precizând faptul că pârâtul îi lasă cadouri la ușă. Precizează faptul că în ziua de marți , la ora 15, pârâtul a oprit-o pe fetița de 13 ani, pârâtul țipa la copil să îi spună mamei să iasă din casă, pârâtul restricționând accesul fetei la metrou. Reclamanta a precizat faptul că tatăl copiilor a decedat, iar copiii au depășit cu greu decesul tatălui lor (…) … fiica cea mică are vârsta de 7 ani, iar cea mare are vârsta de 13 ani și jumătate. (…) Vecinii i-au spus că cineva se uită  la geamul lor, precizând faptul că stă la parter.  De la începutul lunii aprilie face sesizări în ceea ce îl privește pe pârât. Mai arată că pârâtul îi virează bani în cont, vine cu flori, cu cadouri, precizând faptul că nu folosește banii. De pe  data de 1 aprilie este urmărită de către pârât. (…) Nu contează că este ea cea lovită, îi este teamă pentru copii ei”,”, se arată în motivarea instanței de judecată, prezentată de sursa precizată anterior.

Chiar și în trafic bărbatul a urmărit-o și a agresat-o pe fosta lui parteneră. I-a lovit mașina, inclusiv cu picioarele, dar și pe ea cu capul de volanul mașinii. Nu au locuit împreună, dar agresorul avea grijă să terorizeze.

”Chiar dacă cei doi nu locuiesc împreună, victima are atacuri de panică, tonul pârâtului este agresiv, reclamanta se teme  pentru viața sa și a copiilor ei. Minorele și-au pierdut tatăl, precizând faptul că au depășit greu momentul. Solicită admiterea acțiunii,  emiterea unui ordin de protecție pentru o durată de 6 luni (…)  ultimul incident a fost  în urmă cu două zile, când  pârâtul a oprit fiica cea mare, la ora 15, pârâtul cerând să fie chemată reclamanta pentru a  îi înapoia niște lucruri.  Reclamanta a menționat faptul că  sunt urmărite, pârâtul apare de nicăieri,  aruncă cu sticle  în geamul ei,  țipă și se comportă agresiv, precizând că îi este frică de el și se teme pentru copiii ei. Pârâtul îi vorbește foarte urât, precizând faptul că  a avut loc un schimb de replici chiar în curtea instanței”, a mai spus iubita lui Marian Tătic pentru instanță.

Fosta iubită a lui Marian Tătic a cerut ordin de protecție. Marian Tătic a cerut respingerea lui

După ce fosta sa iubită a cerut ordin de protecție, Marian Tătic a cerut respingerea acestui act, acuzând-o pe femeie că minte și că l-ar fi înșelat cu un amic. O acuză că face ilegal manichiura acasă.

”(…)minte când spune că  a fost agresată atât ea, cât și copiii. Precizează faptul că pentru fiica cea mică a cumpărat două perechi de adidași, iar fiicei celei mari i-a dat telefonul său. Mai arată faptul că a căutat-o pe reclamantă  pentru că a vrut  o relație cu ea, precizând faptul că i-a dat tot timpul bani. Reclamanta nu are loc de muncă, mai  are 2-3 ca el, precizând că reclamanta se leagă de un  pistol cu bile, dar nu a știut că  îi trebuie permis de port armă. Nu a dorit să îi facă rău niciodată. Precizează faptul că i-a dăruit reclamantei cadouri, cizme de milioane”, potrivit judecătorilor.

În cele din urmă, magistrații i-au dat dreptate victimei. Astfel, pe numele fostei iubite a lui Marian Tătic a fost emis un ordin de protecție, dar doar pentru 3 luni și nu 6 luni așa cum voia victima. Marian Tătic nu se mai poate apropia la mai mult de  200 de metri de ea și de fetițe timp de 3 luni de zile. Continuă cercetările și în cazul lui Laurette. Bărbatul o acuză că s-a întâlnit cu el pentru a presta servicii sexuale, în schimbul a 5.000 de euro.

Laurette

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: