Redactia.ro
Home » Monden » Laurette a publicat imagini cu afaceristul care a bătut-o: ”Canibalul stă liber pe străzi”

Laurette a publicat imagini cu afaceristul care a bătut-o: ”Canibalul stă liber pe străzi”

GALERIE FOTO (2) Laurette

Laurette a făcut publice imagini cu bărbatul care a agresat-o în hotelul din Centrul Vechi, din Capitală. Este revoltată că nu a fost încă arestat și că umblă pe străzi. Laurette îl acuză că abordează femei, cu nume false, iar mai apoi le supune la rele tratamente.

Laurette a publicat imagini cu afaceristul care a bătut-o: ”Canibalul stă liber pe străzi”

Laurette este revoltată că agresorul său nu se află în spatele gratiilor și că își permite să ia masa în oraș, având în vedere cazul în care este anchetat. Frumoasa mulatră a făcut publice imagini cu acesta și vrea ca autoritățile să ia măsuri, informează Spynews.

Laurette a făcut un apel către celelalte victime ale agresorului să o contacteze și să-și spunea povestea, încât bărbatul să fie arestat.

”Acesta este psihopatul care abordează fete și le ademenește la el în apartament sau prin alte părți, acolo unde sunt supuse la agresiune fizică și umilințe. Știu că sunteți multe care ați trecut printr-o astfel de traumă cu acest psihopat și de aceea apelez la ajutorul vostru, să mă contactați și să vă spuneți povestea. Este important să-l oprim pe nenorocitul acesta să mai agreseze fizic și să își bată joc și de alte fete care ar putea cădea în capcana lui”, a scris Laurette pe contul său de Instagram, la una dintre imaginile de mai sus.

Laurette a mărturisit că afaceristul abordează fete, dându-se altă persoană, iar mai apoi, acestea pot cădea unei capcane asemeni ei.

”Canibalul stă liber pe străzi! Rog autoritățile să facă ceva în acest sens, să nu asistăm neputincioși la moartea vreunei fete nevinovate. M.T. își dă diverse nume false și acostează fetele și le supune la rele tratamente”, a mai adăugat focoasa mulatră.

Cum a fost bătută Laurette

Laurette s-a întâlnit, în urmă cu câteva zile, cu agresorul în vârstă de 44 de ani ,originar din Brașov, la un hotel din Centrul Vechi al Capitalei. Potrivit spuselor individului, Laurette s-ar fi dus acolo să întrețină relații intime cu el pentru suma de 5.000 de euro. Însă, bărbatul a fost nemulțumit și i-a dat doar 300 de euro. În acel moment, a început cearta între cei doi, iar Laurette s-ar fi repezit către geanta cu bani a acestuia. Mai apoi, Laurette a fost bătută în așa fel încât credea că nu va mai scăpa cu viață. A început să strige după ajutor, iar angajații hotelului au venit la fața locului și au alertat poliția.

FOTO Imagini cu vedeta TV Laurette batuta. Iubita fotbalistului dinamovist prins dopat a ajuns la spital | Mobile

Laurette neagă acuzațiile de prostituție. Spune că s-a întâlnit cu bărbatul pentru a-l cunoaște, deoarece îi scria de mai mult timp că vrea să aibă o relație cu ea. Ulterior acestei afirmații a mulatrei, bărbatul și-a schimbat declarația și a precizat că Laurette îi datora suma de 5.000 de euro, după ce i-a împrumutat-o și nu mai răspundea apoi la telefon. În zoiua agresiunii, a aflat că se duce la hotelul din Centrul Vechi, iar acolo a dat buzna peste ea. Încă se fac cercetări în acest caz. Dacă se va descoperit că Laurette a întreținut raporturi intime pentru bani, fostul ei soț a spus că îi va lua fetița. Laurette a avut nevoie de operație în urma bătăii grave.

FOTO Imagini cu vedeta TV Laurette batuta. Iubita fotbalistului dinamovist prins dopat a ajuns la spital | Mobile

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: