Redactia.ro
Home » Monden » Agresorul lui Laurette nu este la prima abatere! Ce a mai făcut în trecut

Agresorul lui Laurette nu este la prima abatere! Ce a mai făcut în trecut

Noi detalii ies la iveală despre afaceristul care a bătut-o pe Laurette la un hotel din Capitală. Bărbatul în vârstă de 44 ani, originar din Brașov, a mai avut probleme cu legea, tot din cauza violenței. A agresat fizic o femeie și un copil și a avut altercații chiar și cu oamenii legii. Cu aceștia din urmă a ajuns până în sala de judecată, dar decizia instanței a fost în favoarea polițiștilor.

Agresorul lui Laurette nu este la prima abatere! Ce a mai făcut în trecut

Bărbatul care a agresat-o fizic pe Laurette, la un hotel din Centrul Vechi al Capitalei, a mai avut în trecut probleme cu legea, tot din cauza violenței. Afaceristul a terorizat o femeie și-un copil, fapt pentru care oamenii legii l-au amendat. Individul a considerat nedreaptă decizia acestora și i-a dat în judecată, informează Cancan.

„Anulează cererea de chemare în judecată. Cu drept de cerere de reexaminare în termen de 15 zile de la data comunicării, la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Dată în camera de consiliu şi pronunţată în şedinţă publică”, au decis magistrații, iar bărbatul a rămas cu amenda.

Laurette a recunoscut!

Nu doar că a fost amendat, dar bărbatului i s-a mai interzis să se mai apropie de femeie și de copil, la o distanță de 200 de metri față de aceștia. În caz contrar, risca închisoarea până la 12 luni.

”Obligă pârâtul-agresor să păstreze o distanţă minimă de 200 m faţă de reședința victimelor, situată în București. Interzice pârâtului-agresor orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod cu reclamanta. Respinge în rest acțiunea, ca neîntemeiată. Executoriu fără somaţie sau trecerea vreunui termen. Ordinul este obligatoriu şi pentru reclamanta-victimă. Încălcarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoarea de la o lună la un an. Prezentul ordin se comunică de îndată structurilor Poliţiei Române în a căror rază teritorială se află locuinţa victimelor şi a agresorului. Dispune punerea de îndată în executare a prezentului ordin de protecţie de către poliţie”, au transmis oamenii legii, cu privire la faptul că nu a mai avut voie să se apropie nici de femeia pe care a terorizat-o, nici de copilul acesteia.

Cum a fost bătută Laurette

Mulatra spune că s-a întâlnit cu afaceristul la hotelul din Centrul Vechi la insistențele acestuia. El îi scria de mult timp de facebook și i-ar fi plăcut să o cunoască. Bărbatul are o alte variante. Inițial a declarat oamenilor legii că Laurette s-a întâlnit cu el pentru a întreține relații intime în schimbul sumei de 5.000 de euro. După consumarea actului sexual a fost nemulțumit și i-a dat doar 300 de euro.

FOTO Imagini cu vedeta TV Laurette batuta. Iubita fotbalistului dinamovist  prins dopat a ajuns la spital | Mobile

Laurette a început să facă scandal și mai apoi a urmat episodul în care a fost bătută. Mai apoi, afaceristul a spus că i-a dat cei 5.000 de euro lui Laurette împrumut, în urmă cu câteva luni, dar aceasta nu-i mai răspundea la telefon când o suna să-i înapoieze suma. A aflat că în acea zi s-a dus la hotel și a dat buzna peste ea. Dacă se va afla că Laurette a întreținut relații intime cu agresorul pentru bani, fostul ei soț a precizat că-i va lua fetița.

„Despre cum am ajuns eu acolo este mai puțin relevant. Eu îl cunoșteam de mai mult timp, el a insistat la mine în mai multe rânduri. M-am întâlnit cu el cu o seară înainte și părea un domn destul de ok. Eram la limită. Dacă două minute întârzia Poliția, astăzi eram moartă. Am ripostat apărându-mă. Orice femeie ar fi făcut la fel. Am luptat cu el să nu mă omoare (…) Acolo omul s-a schimbat total. Mi-a cerut ceva, eu nu am fost de acord. Și a zis: de ce crezi că ai venit aici tu? Și de aici a început. A început să mă lovească, m-a tras de păr până la baie ca să mă bage cu capul în wc. El era peste mine și m-am târat spre ușă și strigam ca disperata: mă omoară, mă omoară! Omul era plin de sânge la gură ca un canibal, că mă mușcase de mâna! Eu am mâna umflată, m-au trimis la Floreasca la spital. Încă sunt în stare de șoc, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu și Poliției că am scăpat cu viață! Știu că e cineva care încearcă să-mi facă rău, nu e prima dată când încearcă să mă prindă într-o capcană. De data aceasta a reușit să mă facă să cad în aceasta capcană”, a povestit Laurette, la Antena 3.

FOTO Imagini cu vedeta TV Laurette batuta. Iubita fotbalistului dinamovist  prins dopat a ajuns la spital | Mobile

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: