Redactia.ro
Home » Monden » Șerban Huidu, după ce Laurette a fost bătută: Foarte multe femei consideră că „aia și-o cere”

Șerban Huidu, după ce Laurette a fost bătută: Foarte multe femei consideră că „aia și-o cere”

Şerban Huidu, din nou implicat într-un accident rutier în Bucureşti. Prezentatorul TV este de vină

Laurette a stârnit reacții pro și contra ei, după ce s-a aflat că a fost bătută de un presupus ”client” cu care s-a întâlnit la un hotel din Centrul Vechi. În timp ce mulți oameni o acuză de prostituție și cred că a primit ceea ce a căutat, sunt și oameni care consideră că mulatra este judecată pe nedrept, mai ales de femei. Șerban Huidu, de exemplu. 

Șerban Huidu, după ce Laurette a fost bătută: Foarte multe femei consideră că „aia și-o cere”

Șerban Huidu îi ia apărarea lui Laurette, după ce frumoasa mulatră a fost bătută de un bărbat la un hotel din Capitală și care o acuză de prostituție. Prezentatorul a postat pe pagina de facebook citate dintr-un articol, în care este scos în evidență faptul că Laurette este judecată pe nedrept de către alte femei.

Laurette a recunoscut!

„Foarte multe femei considera ca „aia si-o cere”, „da-o dreaq de panarama!”, ” borfette, asa meriti” etc… Femei care stiu ca alta femeie a fost batuta, iar ele, in loc sa empatizeze cu ea, se bucura. Asta ma sperie”, a postat Șerban Huidu pe facebook, distribuind un articol în care este exprimată opinia despre cazul fostei asistente TV.
Tot în articol, autorul Silviu Iliuță nu-și explică cum femeile pot avea lipsă de empatie față de Laurette, având în vedere că multe dintre ele se confruntă, adesea, cu violența din partea partenerilor.

”Prostitutie a existat si va exista cat e lumea (…) Dar chiar daca ar fi fost, chiar daca ar fi fost batuta o prostituata, cum dreaq sa te bucuri de asta? Cum naiba sa spui ca e vina ei cand o rupe in bataie o matahala? Dragi femei, ce mama ma-sii detineti in loc de inima?Cat despre gibonii care isi incearca puterea pumnului pe femei, mai am un singur dor: sa va vad pe toti, vreo zece ani, langa Liviu Dragnea, sa ii cantati la muzicuta si sa va dati la moaca intre voi„, mai este scris în articol.

De ce a fost Laurette bătută

Laurette acuză a că a fost bătută și violată de un om de afaceri cu care s-ar fi întâlnit la hotelul din Centrul Vechi, din București, pe data de 9 martie. Conform spuselor sale, ea s-a dus să-l vadă pe invid în scopul de a-l cunoaște, la insistențele acestuia, timp de două luni, pe rețelele de socializare. Însă, la un moment dat, lucrurile au degenerat și așa s-a ajuns la agresiunea fizică. Laurette spune că s-a luptat minute bune cu cel care o acuză că este damă de companie și că nu ar fi fost mulțumită de suma pe care i-a oferit-o, în urma consumului actului sexual.

Laurette a fost salvată de celelalte persoane din hotel care au auzit-o cum striga după ajutor. Credea că nu va mai scăpa cu viață din mâinle agresorului.

„Despre cum am ajuns eu acolo este mai puțin relevant. Eu îl cunoșteam de mai mult timp, el a insistat la mine în mai multe rânduri. M-am întâlnit cu el cu o seară înainte și părea un domn destul de ok. Eram la limită. Dacă două minute întârzia Poliția, astăzi eram moartă. Am ripostat apărându-mă. Orice femeie ar fi făcut la fel. Am luptat cu el să nu mă omoare”, a povestit Laurette pentru Antena 3.

Cazul este anchetat acum de oamenii legii și urmează să se afle dacă într-adevăr Laurette și omul de afaceri s-au întâlnit în scop romantic sau în scopul unor beneficii personale.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: