Redactia.ro
Home » Monden » Laurette neagă acuzațiile de prostituție la hotel! Avocatul a postat un comunicat de presă

Laurette neagă acuzațiile de prostituție la hotel! Avocatul a postat un comunicat de presă

Laurette neagă acuzațiile de prostituție la hotel, acolo unde a fost agresată de un bărbat! Vedeta a făcut declarații șocante în urma incidentului. 

Laurette neagă acuzațiile de prostituție la hotel

Laurette a făcut declarații șocante în urma scandalului de agresiune fizică la care a fost supusă într-un hotel din centrul Capitalei. Avocatul ei a postat un comunicat de presă pe rețelele de socializare pentru a lămuri situația în care se află acum vedeta.

În urmă cu două zile, Laurette a trecut prin clipe cumplite atunci când a fost victima unei agresiuni din partea unui bărbat cu care se afla la un hotel din centrul Bucureștiului. Vedeta s-a prezentat la locație pentru a se întâlni cu bărbatul, însă lucrurile au luat o întorsătură traumatizantă pentru vedetă. Artista a fost bătută crunt, iar semnele lăsate de violența bărbatului au adus-o pe aceasta la spital.

În urma scandalului creat, au apărut zvonuri cum că artista ar fi avut acea întâlnire pentru a primi o sumă de bani, mai exact 5.000 de euro în schimbul nopții pe care și-ar fi petrecut-o împreună. Bătaia ar fi pornit după ce vedeta ar fi primit doar 300 de auro, situația scăpând de sub control.

Laurette neagă aceste zvonuri și a declarat că nu a fost vorba despre nicio sumă de bani. Mai mult, avocatul artistei a publicat pe rețelele de socializare un comunicat de presă oficial, așa cum vedeta a și promis că va face.

„Comunicat de presă Laurette Atindehou. În legătură cu agresiunea a cărei victimă am fost în urmă cu două seri, aș dori să aduc la cunoștință opiniei publice următoarele aspecte. Referitor la presupusa pretindere a unei sume de bani pentru activități de natură sexuală, arăt că este o minciună. În acest sens, urmează a prezenta organelor de poliție mesajele scrise între mine și agresor care dovedesc clar faptul că întâlnirea mea cu el nu era condiționată de plata vreunei sume de bani.

Ceea ce consider cu adevărat important este deturnarea atenției opiniei publice de la violențele la care am fost supusă. Mai grav decât atât este faptul ca presupusele informații scandaloase reprezintă, probabil, ceea ce a declarat agresorul la poliție, ceea ce înseamnă o “scurgere de informații” din partea acestei instituții. Dacă “scurgerea de informații” ar fi avut ca obiect și declarația mea, ar fi fost relevat adevărul în cauză în fața opiniei publice, influențată în mod vădit de prezentarea unilaterală.

Sunt convinsă că adevărul va ieși la iveală. Aceasta este ultima comunicare publică pe care o facem în cauza atât eu, cât și domnul avocat Vlad Hosu, până în momentul în care dosarul va fi soluționat. Le mulțumesc celor ce au încredere în mine și regret că, într-o cauză în care sunt victimă, trebuie să fiu supusă oprobriului public. Paradoxal pentru o victimă, sunt nevoită sa afirm cu tărie că sunt nevinovată”, se arată în comunicatul de presă transmis de Laurette.

Urletele lui Laurette din camera de hotel încuiată

Au apărut imaginile șocante din noaptea în care Laurette a fost bătută în camera din hotel. În filmul surprins de camerele de supraveghere, artista țipă cu disperare după ajutor, în timp ce două fete încearcă să intre peste agresor.

Imaginile au fost difuzate în cadrul emisiunii Xtra Night Show, iar scenele sunt parcă desprinse dintr-un film de groază. Bruneta se aude pe camerele de supraveghere cum țipă cât o țin plămânii după ajutor, în timp ce era lovită crunt. De asemenea, pe holurile hotelului, la ușa camerei în care cântăreața era ținută captivă, două tinere angajate au încercat să îi sară în ajutor, după ce au alertat imediat autoritățile.

„Deschide ușa! Mă omoară! Aoleuuu!”, sunt strigătele lui Laurette din camera de hotel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: