Redactia.ro
Home » Monden » Urletele lui Laurette din camera de hotel încuiată! ”Deschide ușa! Mă omoară!”

Urletele lui Laurette din camera de hotel încuiată! ”Deschide ușa! Mă omoară!”

GALERIE FOTO (3) Urletele lui Laurette din camera de hotel încuiată! ”Deschide ușa! Mă omoară!”

Laurette a fost bătută cu bestialitate într-un hotel din centrul Capitalei! Urletele vedetei au fost înregistrare de camerele de supraveghere și sunt de-a dreptul înfiorătoare!

Urletele lui Laurette din camera de hotel încuiată

Scandalul în care Laurette este implicată ia amploare! După ce artista a fost bătută cu bestialitate într-o cameră de hotel din centrul Bucureștiului, aceasta a oferit noi detalii despre ce s-a întâmplat în acea noapte, dar și informații despre relația pe care o avea cu agresorul ei.

Mai mult, au apărut imaginile șocante din noaptea în care Laurette a fost bătută în camera din hotel. În filmul surprins de camerele de supraveghere, artista țipă cu disperare după ajutor, în timp ce două fete încearcă să intre peste agresor.

Imaginile au fost difuzate în cadrul emisiunii Xtra Night Show, iar scenele sunt parcă desprinse dintr-un film de groază. Bruneta se aude pe camerele de supraveghere cum țipă cât o țin plămânii după ajutor, în timp ce era lovită crunt. De asemenea, pe holurile hotelului, la ușa camerei în care cântăreața era ținută captivă, două tinere angajate au încercat să îi sară în ajutor, după ce au alertat imediat autoritățile.

Fetele au țipat împreună cu Laurette cât au putut către bătbatul care se afla în interiorul camerei cu speranța că acesta va deschide ușa și o va lăsa în pace. Fetele au fost disperate, pentru că Laurette țipa în continuu ”Mă omoară! Mă omoară” și au chemat tot ajutorul pe care l-au găsit până a venit poliția.

„Deschide ușa! Mă omoară! Aoleuuu!”, sunt strigătele lui Laurette din camera de hotel.

La fața locului au ajuns și echipajele de intervenție care au scos-o pe artistă din calvarul în care se afla. Atât vedeta, cât și bărbatul au stat de vorbă cu atoritățile, iar Laurette a mers ziua următoare cu avocatul ei la INML pentru a obține certificatul medico-legal care atestă agresiunea fizică gravă la care a fost supusă. De asemenea, vedeta a fost trimisă și la Spitalul Floreasca pentru investigații suplimentare.

Laurette îl cunoștea pe ceva timp pe bărbat

Se pare că Laurette îl cunoștea de ceva timp pe bărbat și comunicau inițial pe rețelele de socializare, iar înainte de a merge la hotel, cei doi au mai avut parte de o întâlnire în public. Femeia care se ocupă de administrarea hotelului susține că bărbatul care a bătut-o pe Laurette a fost foarte ”amabil” când a ajuns, nefiind deloc suspicios.

”Domnișoara s-a cazat pe la 8:30, cel mult 9:00. La un interval scurt de tip a venit și domnul. Domnul chiar a fost foarte amabil și foarte drăguț. Nu prezenta nicio urmă că ar putea urma un asemenea incident”, a declarat managerul hotelului în care a fost bătută Laurette.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: