Redactia.ro
Home » Monden » Laurette, primele declarații după ce a fost snopită în bătaie de un bărbat. „Nu este vorba despre un individ necunoscut”

Laurette, primele declarații după ce a fost snopită în bătaie de un bărbat. „Nu este vorba despre un individ necunoscut”

GALERIE FOTO (2) Laurette, primele declarații după ce a fost snopită în bătaie de un bărbat

Laurette, primele declarații după ce a fost snopită în bătaie de un bărbat. Mulatra a avut parte de momente de groază noaptea trecută după ce a fost agresată de un bărbat chiar în camera unui hotel din Capitală. Laurette s-a ales cu multe semne pe corp, dar cu toate astea, vedeta nu a depus plângere împotriva agresorului. Primele declarații făcute de fosta asistentă tv.

Laurette, primele declarații după ce a fost snopită în bătaie de un bărbat. „Nu este vorba despre un individ necunoscut”

Laurette, primele declarații după ce a fost snopită în bătaie de un bărbat. Mulatra Laurette a ajuns noapte trecută la secția de Poliție, după ce a fost snopită de un bărbat. Conform primelor informații, vedeta ar fi mers cu un bărbat la hotelul Palace din Centrul Vechi, pentru a întreține relații sexuale contra cost.

Se pare că bărbatul i-ar fi oferit 5.000 de euro, dar după finalizarea activității, acesta i-ar fi dat numai 300 euro, pentru că, a spus el, Laurette nu valorează mai mult. Astfel, vedeta s-a luptat să-și ia suma care i-a fost promisă, dar bărbatul ar fi agresat-o. Ulterior cei doi au ajuns la Poliție pentru audieri. În urmă cu puțin timp, Laurette a făcut primele declarații depsre scandalul în care a fost implicată. „Sunt bine acum. Nu pot să comentez mai mult, momentan. Nu am depus încă plângere, astăzi mă întâlnesc cu avocatul și vom decide. , a declarat Laurette pentru Fanatik.ro.

Autoritățile au confirmat evenimentul prin intermediul unui comunicat de presă, unde se menționa că în acest moment, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.’La data de 9 martie a.c. prin apel 112, o femeie a sesizat faptul că a auzit strigăte dintr-un imobil din sectorul 3, din zona Centrului Vechi. La adresă s-a deplasat un echipaj de poliție, care a identificat două persoane, un bărbat și o femeie, care s-ar fi agresat reciproc, pe fondul unor neînțelegeri. Persoanele au fost conduse la subunitatea de poliție pentru audieri. Cercetările sunt continuate, din oficiu, de Serviciul Poliției Centrul Vechi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe’, au transmis oamenii legii.

Cine este bărbatul care a agresat-o pe Laurette

La scurt timp după ce s-a aflat că Laurette a fost snopită în bătaie de un bărbat, avocatul său, Vlad Hosu a declarat că vedeta îl cunoștea pe cel care a bătut-o, dar că mulatra nu a formulat momentan, nicio plângere împotriva acestuia. „Pot să vă spun doar că întâmplarea a avut loc marți seara, în Centrul Vechi. Nu pot să spun unde. Nu am formulat încă plângere penală. Clienta mea îl cunoștea pe agresor, deci nu este vorba despre un individ necunoscut’, a declarat avocatul vedetei.

În vârstă de 37 de ani,Laurette Atindehou a fost implicată în numeroase scandaluri de-a lungul anilor, dar de când a devenit mămică, aceasta s-a ocupat de creșterea fetiței sale. Cu toate că s-a despărțit de tatăl copilului ei, mulatra încearcă să-i ofere Serenei o viață cât mai decentă și lipsită de greutăți.

Laurette impreuna cu Serena
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: