Redactia.ro
Home » Monden » Informații șocante cu privire la bătaia pe care a încasat-o Laurette. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, în camera de hotel unde mulatra a fost agresată

Informații șocante cu privire la bătaia pe care a încasat-o Laurette. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, în camera de hotel unde mulatra a fost agresată

GALERIE FOTO (2) Informații șocante cu privire la bătaia pe care a încasat-o Laurette

Informații șocante cu privire la bătaia pe care a încasat-o Laurette. Mulatra a ajuns de urgență la Poliție, după ce a fost snopită în bătaie de un bărbat, într-un hotel din Capitală. Ulterior au apărut informații șocante despre ce s-a întâmplat, de fapt, cu Lorette.

Informații șocante cu privire la bătaia pe care a încasat-o Laurette. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, în camera de hotel unde mulatra a fost agresată

Informații șocante cu privire la bătaia pe care a încasat-o Laurette. Noaptea trecută, Laurette a fost bătută cu bestialitate de un bărbat, într-o cameră de hotel din Capitală. În urma atacului, mulatra s-a prezentat de urgență la Poliție, iar avocatul său a făcut mărturisiri șocante în emisiunea lui Dan Capatos. Conform acestuia, agresiunea a fost una extrem de violentă, iar Laurette s-a ales cu multe răni, în prezent fiind speriată. ”Nu pot să vă spun foarte multe amănunte deoarece nu este cunoscut care e motivul care a degenerat această agresiune la care a fost supusă Laurette. A fost un atac spontan care a luat-o prin surprindere, am fost cu ea la poliție aseară. Am putut să constat și eu acele urme de violență. Ea are urme de violență la nivelul corpului, pe mai multe părți”, a spus avocatul lui Laurette.

Ulterior, Laurette a mers la INML pentru a scoate un certificat medico-legat în urma agresiunii fizice la care a fost supusă în urmă cu o noapte. Potrivit Cancan.ro, scandalul ar fi pornit din cauza banilor. Se pare că mulatra s-ar fi înțeles cu un bărbat să întrețină relații intime, la hotelul Palace din Centrul Vechi, acesta fiind dispus să-i ofere vedetei suma de 5.000 de euro în schimbul serviciilor sale. După ce s-ar fi înțeles cu aceasta, cei doi s-au întâlnit la hotel, dar înainte de a întreține relații sexuale, bărbatul i-ar fi arătat mulatrei borseta în care avea 5.000 de euro pregătiți. La scurt timp, după ce întreaga activitate s-a consumat, acesta i-ar fi spus lui Laurette că nu valorează 5.000 de euro și ar fi vrut să-i ofere numai 300 euro. După ce și-a dat seama că a fost înșelată, mulatra s-a repezit la borsetă, iar el, din dorința de a-și proteja bannii, ar fi mușcat-o de deget pe Laurette.

Laurette a fost snopita in bataie

Laurette a fost snopită în bătaie

Potrivit aceleiași sursă, Laurette nu s-a lăsat mai prejos și l-ar fi lovit pe bărbat cu cotul în gură. O angajată al hotelului auzind scandalul, a sunat la 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de Poliție din cadrul serviciului Poliției din Centrul Vechi. Atât Laurette, cât și presupusul agresor, au fost luați la Secția 10 de către oamenii legii pentru audieri. Șocant a fost faptul că niciunul dintre ei nu ar fi vrut să depună plângere împotriva celuilalt.

Laurette a avut parte de experiențe neplăcute de-a lungul anilor, cu toate că, acum vedeta este fericită alături de copilul său. Mulatra a declarat în urmă cu câteva luni că a trecut printr-o drama dureroasă în urmă cu câțiva ani. Deși credea că și-a găsit sufletul pereche, tatăl fetiței sale s-a schimbat radical după ce copilul a venit pe lume, astfel Lorette a fost nevoită să pună capăt relației. ”Mi-am dorit mult să îmi construiesc o familie. I-am cerut sfaturi mamei mele dacă să păstrez copilul și mi-a spus că „Da”. Iar atunci când s-a născut, a început să se schimbe. Au început problemele și ne-am despărțit. Toată încrederea și iubirea s-au năruit. Și am încercat să lupt singură cu un copil și mi-a fost foarte greu. Acum sunt un om fericit”, a declarat Laurette în cadrul unei emisiuni TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: