Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine ar fi Laurette cuplată, de fapt? Postează fotografii intime cu el

Cu cine ar fi Laurette cuplată, de fapt? Postează fotografii intime cu el

GALERIE FOTO (3) Cu cine ar fi Laurette cuplată, de fapt_

Cu cine ar fi Laurette cuplată, de fapt? Laurette este implicată într-un scandal de proporții, după ce a fost snopită în bătaie de un bărbat, într-o cameră de hotel. Mulatra fost dusă la Poliție împreună cu presupusul agresor, pentru a fi audiați, dar niciunul dintre ei nu a depus plângere. Mulatra a avut de-a lungul timpului numeroase relații cu bărbați din showbiz-ul românesc, iar în prezent, vedeta se pare că este îndrăgostit din nou. Cu cine se iubește Laurette?

Cu cine ar fi Laurette cuplată, de fapt? Postează fotografii intime cu el

Cu cine ar fi Laurette cuplată, de fapt? Laurette este una dintre cele mai controversate prezențe feminine din showbiz-ul românesc, iar acum, vedeta se află din nou în atenția presei, după ce a fost snopită în bătaie de un bărbat. Noaptea trecută, vedeta a fost dusă la secția de Poliție, după ce s-ar fi bătut cu un bărbat. Conform primelor surse, cei doi se aflau într-o cameră de hotel, iar tot scandalul ar fi pornit din cauza banilor. Se pare că bărbatul i-a promis mulatrei suma de 5.000 de euro dacă întreține relații cu el, iar după finalizarea activității acesta i-ar fi oferit numai 300 de euro. Enervată la culme, Laurette a vrut să-i ia toti banii bărbatului, dar s-au luat la bătaie, până când a apărut un echipaj de poliție, chemat de o angajată al hotelului. Laurette a declarat că acum este bine și că nu a depus plângere împotriva bărbatului, momentan.

Laurette este cunoscută pentru legăturile sale amoroase cu diferiți bărbați din showbiz, dar de când a adus-o pe lume pe Serena, viața acesteia s-a schimbat. Deși s-a despărțit de tatăl fetiței sale, Laurette este din nou îndrăgostită, cel puțin, asta reiese din postările sale de pe Facebook.

În urmă cu câteva zile, mulatra a postat mai multe fotografii în care apare alături de un bărbat misterios, iar la una dintre postări, vedeta a așternut și un mesaj cu subînțeles. „Tu ești jumătatea mea perfecta”. Momentan nu se știe cine este misteriosul bărbat din poza vedetei, dar cu certitudine, aceasta se simte foarte bine în compania lui. Dacă ar fi ca Laurette să aibă o relație cu acest bărbat, cu siguranță acesta ar avea ceva de spus despre scandalul în care este implicată aceasta, mai ales că a fost împreună cu un bărbat într-0 cameră de hotel pentru a întreține  relații sexuale.

Laurette, impreuna cu misteriorul barbat din viata sa

Însă, Laurette a vorbit în urmă cu o zi despre fotbalistul dopat de la Dinamo, Magaye Gueye, cei doi fiind surprinși împreună într-0 vacanță la munte, acolo unde,, jucătorul a cerut-o în căsătorie pe mulatră. Deși multă lume a crezut că cei doi formează un cuplu, Laurette a negat acest lucru, menționând că sunt doar prieteni și că ea l-a ajutat foarte mult pe Magaye când a avut probleme.” Avem o relație ca doi oameni, ca doi prieteni, dar nu știu ce face el. Nu locuim împreună„, a declarat Laurette.

Laurette si Magaye

Laurette a avut un trecut tumultuos

Laurette Atindehou a devenit cunoscută în showbiz în urma unui scandal sexual cu Stelian Ogică, după care a avut mai multe relații care s-au destrămat pe parcurs. Laurette a fost asistenta tv a Adrianei Bahmuțeanu, iar în acea perioadă a fost implicată într-un scandal cu Stelian Ogică, acuzându-l pe acesta de viol. Ulterior, mulatra a cunoscut mai mulți bărbași celebri cu care a avut relații, dar problemele tot s-au ținut scai de ea. Aceasta a avut o relație zbuciumată cu tatăl fetiței sale, Mihai Ștefan. Cei doi au împreună o fetiță de 9 ani, Serena, iar fostul său partener este acum actualul iubit al mulatrei Majda.

Luni de zile Laurette s-a certat cu fostul iubit, aceștia luptând pentru custodia fetiței. În prezent, Laurette și Ștefan au o relație decentă de dragul copilului lor. „M-am împăcat în sfârșit cu Mihai. Am lăsat la o parte neînțelegerile și tot ce a fost urât între noi. Acum suntem în relații mai bune, chiar dacă mi-a făcut multe de-a lungul vremii, mi-a furat mașina din parcare, m-a amenințat cu pistolul, m-a amenințat că mă bate. Nici nu mai știu câte amenințări au fost. Ne înțelegem bine, acum vorbim. Serena merge la el ori de câte ori dorește, când i se face dor de taică-su se duce la el. O las. Nu-i problemă. Eu am custodia exclusivă a copilului. Nu are orar de vizitare Mihai’, a declarat Laurette.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: