Redactia.ro
Home » Monden » Laurette a recunoscut! În ce împrejurări a ajuns cu acel bărbat la hotel

Laurette a recunoscut! În ce împrejurări a ajuns cu acel bărbat la hotel

GALERIE FOTO (2) Laurette

Laurette a recunoscut! Noi informații ies la iveală în urma scandalului în care a fost implicată Laurette. Mulatra a vorbit despre incidentul de miercuri noaptea, după ce a ajuns la Poliție, fiind bătută cu bestialitate de un bărbat.

Laurette a recunoscut! În ce împrejurări a ajuns cu acel bărbat la hotel

Laurette a recunoscut! În urmă cu câteva zile, Laurette avea să șocheze din nou lumea mondenă! Mulatra a ajuns la Poliție după ce a fost bătută cu bestialitate de un bărbat. Vedeta se afla împreună cu un bărbat într-un hotel din Capitală, în momentul în care s-ar fi luat la ceartă iar acesta ar fi lovit-o puternic pe mulatră.

Sâmbătă, Laurette a vorbit deschis despre acest subiect la Antena 3, făcând lumină în acest caz. Bruneta a spus că căuta la hotel și ce s-a întâmplat în timpul întâlnirii cu bărbatul care ar fi agresat-o. Întrebată cum a ajuns în acel loc, vedeta nu a dorit să facă declarații. În schimb, Laurette a povestit că îl cunoaște de câteva luni pe bărbatul cu care a mers la hotel și cu o seară înainte, a ieșit cu el în oraș. Eu îl cunoșteam de mai mult timp, el a insistat la mine în mai multe rânduri, 6-7 luni. M-am întâlnit cu el cu o seară înainte și părea un domn destul de ok. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viața și mulțumesc Poliției că a venit într-un timp foarte prompt și efectiv am scăpat cu viața și pot să vorbesc cu dumneavoastă acum, a declarat încă șocantă Laurette.

Laurette, agresata de un barbat

Mai mult, Laurette spune că dacă poliția nu ajungea la timp, risca să fie ucisă de bărbatul respectiv. Conform acesteia, bărbatul ar fi insistat să-i facă un cadou de Ziua Femeii, menționând că l-a înregistrat în acea zi, pentru că știa că ceva nu era în regulă. Referitor la faptul că ar fi mers cu acest bărbat la hotel pentru a întreține relații intime contra cost, așa cum se zvonește în presă, mulatra a infirmat acest lucru. „Este exclus că eu să mă fi dus acolo așa cum am citit în presă, pentru că s-au scurs anumite informații din poliție. S-a citat doar ceea ce a spus el. S-a spus că eu m-aș fi dus acolo că să cer bani pentru anumite servicii.Eu am și înregistrarea pentru că eu am avut un feeling și când m-am întâlnit cu el în seară precedentă am înregistrat toată discuția dintre mine și el timp de 1:20 cât am stat de vorba”, a mai declarat Laurette.

Laurette va cere daune morale

Întrebată dacă va depune plângere împotriva celui care a agresat-o în camera de hotel, Laurette a declarat că o depună împreună cu avocatul său o plângere penală pentru agresiune fizică. De asemenea, bruneta este decisă să-i ceară daune morale bărbatului, pentru că i-a pătat imaginea. El doar atât mi-a spus: „De ce crezi că ai venit aici?” Și-a schimbat efectiv atitudinea față de omul pe care eu îl cunoscusem în seară precedentă, cu care stătusem la masă.Eu acum încerc să îmi revin din șocul pe care l-am trăit.(…)În momentul ăsta stau în pat pentru că am răni la genunchi și nu mai pot să merg”, a mai declarata Laurette.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: