Redactia.ro
Home » Monden » Imagini dramatice cu Laurette. Mulatra a rămas fără păr:”Ar trebui să stea vreo doi ani fără extensii sau codițe”

Imagini dramatice cu Laurette. Mulatra a rămas fără păr:”Ar trebui să stea vreo doi ani fără extensii sau codițe”

GALERIE FOTO (5) Imagini dramatice cu Laurette

Imagini dramatice cu Laurette. Anul acesta nu a fost unul ușor pentru Laurette. Pe lângă faptul că mulatra a fost implicată într-un scandal de proporții care i-a stricat imaginea, vedeta se confruntă cu o altă problemă gravă. Despre ce este vorba?

Imagini dramatice cu Laurette. Mulatra a rămas fără păr:”Ar trebui să stea vreo doi ani fără extensii sau codițe”

Imagini dramatice cu Laurette. Mulatra s-a confruntat cu numeroase probleme în ultimele luni, iar acest lucru nu i-a picat bine deloc. Potrivit unor surse din anturajul vedetei, Laurette ar suferi de alopecie. Mai exact, mulatra își pierde părul, acesta rărindu-se foarte tare. Conform surselor, Laurette folosește de mai mulți ani extensii și își face cozi rasta, motiv pentru care părul acesteia a fost grav afectat. „Nu cred că ați văzut-o decât de câteva ori la TV sau în poze doar cu părul ei natural, căci mereu, de peste 12-13 ani, Laurette își pune extensii, codițe rasta aplicate sau peruci, fapt care i-a afectat foarte mult rădăcina firului de păr. A început să aibă părul foarte rar mai ales în zona tâmplelor și în față”, a spus o sursă apropiată vedetei.

Acest lucru se poate observa și în imaginile postate de Laurette. În urmă cu câteva săptămâni a publicat câteva imagini în care apare cu codițe, iar golurile din capul acesteia sunt vizibile. „Laurette și-a distrus părul pentru că, de la 18 ani, ea a tot avut extensii și peruci care, purtate în mod excesiv, distrug rădăcina firului de păr. Când nu lași părul să respire și mereu ori îl acoperi, ori îi pui extensii care trag de rădăcină, la un moment dat, peste 50% din rădăcinile firului de păr vor ceda, și locul rămas va fi gol.Doar un implant de păr poate salva situația. Laurette nu stă bine acum, ar trebui să nu se mai încăpățâneze și să vrea să arate mereu perfect, ci să stea o perioadă de vreo doi ani fără extensii sau codițe de niciun fel, ca să se regenereze părul”, a mai spus aceeasi sursă.

Laurette, despre scandalul sexual de la hotel

În luna martie, Laurette, 37 de ani, a fost în centrul unui scandal imens, după ce a ajuns la poliție, în urma unei altercații pe care a avut-o cu un bărbat într-un hotel din Centrul Vechi. Administratoul imobilului a chemat autoritățile, alertat cu țipetele mulatrei, iar cei doi au fost duși la secția 10. Prezentă a doua zi la secție, Laurette a făcut câteva declarații despre acel eveniment. “Am fost la IML, o să merg și la Spitalul Floreasca, pentru că mi s-a dat să fac anumite investigații. Sunt foarte șocată de ceea ce s-a întâmplat. Am lovituri și mai multe…Am fost agresată. Pot să vă spun că omul acesta a vrut efectiv să mă omoare. Am martori, pe fetele care erau în hotel, pentru că ele au fost cele care au sunat la 112. Am fost atrasă într-o capcană”, declara Laurette.

Laurette scandal

Ulterior, agresorul mulatrei a declarat public că vedeta a acceptat să se întâlnească cu el pentru a întreține relații sexuale în favoarea unei sume de bani. Se pare că situația a degenerat după ce bărbatul ar fi refuzat să o mai plătească pe Laurette.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: