Redactia.ro
Home » Monden » Laurette a izbucnit pe rețelele de socializare! Noi acuzații în scandalul în care a fost implicată

Laurette a izbucnit pe rețelele de socializare! Noi acuzații în scandalul în care a fost implicată

Laurette a izbucnit pe rețelele de socializare! Noi acuzații în scandalul în care a fost implicată

Laurette a izbucnit pe rețelele de socializare după ce au apărut noi acuzații în urma scandalului în care a fost implicată! Mulatra este afectată de faptul că oamenii nu cred adevărul ei. 

Laurette a izbucnit pe rețelele de socializare

Laurette a declarat ultima dată că nu va mai deschide subiectul despre scandalul în care a fost implicată până când nu se va termina procesul, însă nu s-a putut abține. Se pare că vedeta este foarte afectată de faptul că oamenii nu o cred pe cuvânt atunci când spune varianta ei a ceea ce s-a întâmplat șa hotel.

Laurette a izbucnit pe rețelele de socializare și a ținut să mai lămurească câteva amănunte. Mulatra a vorbit despre presupusele acuzații pe care Magaye, fotbalistul de la Dinamo, le-ar fi lansat la adresa ei și i-a asigurat pe toți că între ea și fotbalist este în continuare o relație frumoasă și că nimeni și nimic nu va schimba asta.

”Cei care scriu în numele lui Magaye sau vezi doamne apropriați ai lui garantez că el nu a vorbit și nu o să vorbească urât despre mine cu nimeni. Nu mai scrieți neadevăruri nu mai vorbiți în necunoștință de cauză, nu vă faceți griji tot împreună suntem și așa vom rămâne o prietenie frumoasa și o relație la fel de frumoasă. Nimeni nu a părăsit pe nimeni. Vă mulțumesc pentru că vă faceți griji pentru viața mea personală, dar nu mai scrieți lucruri neadevărate fără nici o bază reală și fără dovezi concrete!!

Momentele dificile au rămas în suflet și cu greu voi trece peste acest șoc care m-a marcat pe viața însă cu siguranța vor trece și vor rămâne în urmă. Multe dintre ele sunt uitate sau amintite vag. După ceva timp, și această problemă va rămâne un punct neclar în memoria mea și a multora dintre voi. Totul va fi așa cum trebuie. Dacă există o dragoste reală între oameni, atunci aceștia vor găsi o cale de a depăși momentele grele ale vieții. Vom trece și peste asta! Ține minte că nu există probleme. Există doar sarcini care au soluții. Suntem bine împreună”, a fost mesajul transmis de Laurette.

Laurette a fost cerută în căsătorie

În urmă cu ceva timp, mulatra Laurette a fost cerută în căsătorie de Magaye Gueye. Totul s-a întâmplat în restaurantul unui hotel de de lux din Poiana Brașov. Jucătorul lui Dinamo a luat-o de mână pe sexoasa mulatră și i-a adresat marea întrebare. Aceasta a spus ”DA”.

Cei doi sunt atât de apropiați încăt Laurette i-a luat apărarea fotbalistului în cazul controversatului moment din piscină. Mulatra a dezvălui că se cunosc de mult timp și au fost unul alături de celălalt.

”Magaye e un băiat foarte muncitor și își face treaba foarte bine la Dinamo. E un foarte bun fotbalist, eu știu situația lui de când a venit în țară. A stat la mine în casă trei luni de zile, n-a mâncat pe banii lui Dinamo. Ne cunoaștem demult, eu îl cunosc înainte să vină în București. Știu prin ce a trecut”, a spus Laurette Atindehou.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: