Redactia.ro
Home » Monden » Laurette și-a dorit o relație cu agresorul său. Dezvăluirile șocante făcute de mulatră

Laurette și-a dorit o relație cu agresorul său. Dezvăluirile șocante făcute de mulatră

GALERIE FOTO (4) Laurette și-a dorit o relație cu agresorul său.

Laurette și-a dorit o relație cu agresorul său. În urmă cu câteva zile, un scandal avea să șocheze lumea mondenă. Laurette a fost implicată într-un conflict cu un bărbat care a agresat-o într-o cameră de hotel. Marți, mulatra a făcut dezvăluiri șocante despre relația pe care o avea cu agresorul său, dar și ce așteptări avea de la acesta.

Laurette și-a dorit o relație cu agresorul său. Dezvăluirile șocante făcute de mulatră

Laurette și-a dorit o relație cu agresorul său.  În urmă cu câteva zile, Laurette a fost implicată într-un scandal de proporții, după ce un bărbat a agresat-o fizic într-o cameră de hotel. Marți, vedeta a mers la Secția 10 de Poliție pentru audieri, iar la ieșire aceasta a făcut declarații șocante. Pentru prima oară, Laurette a vorbit despre relația pe care a avut-o cu agresorul ei. Fosta asistentă tv a precizat că și-a dorit o relație cu agresorul ei, înainte de a merge cu el la hotel. Mai mult, vedeta a negat zvonurile că s-ar fi întâlnit cu acesta pentru a presta servicii sexuale contracost. Ei bine, Laurette a recunoscut că l-a văzut pe acesta ca pe un posibil iubit. „Eu îl vedeam ca pe un posibil iubit. Eram o femeie singură, mi-a scris și eu am vrut o relație cu el. Până în acea seară nu mi-a făcut niciun cadou”, a mărturisit Laurette.

De asemenea, mulatra a menționat că momentul în care a fost bătută cu bestialitate a traumatiza-o, subliniind faptul că tot ce a făcut a fost în legitimă apărare. Totodată, Laurette este de părere că agresorul său a vrut să-i creeze o altă imagine. „Eu nu am făcut decât să mă apăr și cred că orice femeie s-ar fi apărat de un agresor care a încercat să o bată și să nu o lase să iasă din cameră. Eu nu i-am dat cu cotul în gură, doar m-am apărat când el m-a mușcat de mână, când am vrut să ies pe ușă. Nu s-a pus problema de așa ceva (n.r. că l-ar fi mușcat când ar fi vrut să-i ia din bani). El vrea să mă denigreze ca mamă și ca persoană, dar am încredere că autoritățile își vor face treaba”, a mai spus Laurette.

Primele declarații făcute de agresorul lui Laurette

Marian Tătic este presupusul agresor al lui Laurette, iar în urmă cu câteva ore a făcut primele declarații despre conflictul petrecut între el și vedeta tv, în camera unui hotel din Capitală. Bărbatul se consideră nevinovat și vrea cu orice preț să demonstreze acest lucru.

Presupusul agresor al lui Laurette

Acesta susține că mulatra ar fi acceptat să petreacă o noapte cu el pentru o anumită sumă, dar lucrurile au luat o altă întorsătură, după ce șatena ar fi încercat să-i fure banii. “Avem la mine 7.500 de euro, banii mei, pe care îi aveam în plic. I-am arătat, ea pentru mine este o c&$vă. I-am zis atunci că nu-i pot da 5.000 de euro pentru 30 de minute. În momentul ăla a pus mâna în bani și nu am mai putut să-i iau de la ea decât extrem, extrem de greu. Și țipa că vreau să o omor. Eu m-am dus acolo să fac cu ea, nu să o omor.M-am dus unde a vrut ea, am făcut ce a vrut ea. Totul a fost pentru bani, nu a fost relație sau altceva”, a declarat Marian Tătic. Bărbatul a mai spus că, de fapt, a fost chemat la hotel chiar de Laurette, vedeta având o cameră rezervată pe numele ei.Marian Tătic a depus plângere împotriva vedetei pentru tâlhărie, așteptând ca autoritățile să-i facă dreptate.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: