Redactia.ro
Home » Monden » Lavinia Pârva își serbează astăzi ziua de naștere. A primit un cadou deosebit de la Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pârva își serbează astăzi ziua de naștere. A primit un cadou deosebit de la Ștefan Bănică Jr.

GALERIE FOTO (2)

Lavinia Pârva este o figură foartec apreciată de publicul din România, mai ales de când a demonstrat că este o soție și o mămică model. Odată cu nașterea micuțului Alexandru viața ei s-a schimbat pentru totdeauna, rolul de părinte potrivindu-i-se perfect. Astăzi fosta artistă își serbează ziua de naștere, ocazie cu care partenerul său, Ștefan Bănică Jr. a surprins-o cum nu se poate mai frumos. 

Lavinia Pârva s-a născut în data de 24 noiembrie 1984 în Timișoara și a devenit cunoscută în țara noastră datorită carierei sale artistice și de model. Pe lângă trăsăturile deosebite și trupul său admirabil, s-a încântat în fața publicului din România datorită talentului său muzical. A debutat pe scenă alături de trupa „Spicy”, iar ulterior a urmat o carieră pe cont propriu, care i-a adus succesul.

Lavinia Pârva s-a bucurat de multă împlinire pe plan personal și profesional

Din momentul în care a devenit persoană publică, Lavinia a fost mereu iubită de oameni. Au trecut mai bine de 20 de ani de atunci, însă ea a rămas aceeași persoană veselă și simplă, mereu cu zâmbetul pe buze. Chiar dacă nu mai apare la televizor atât de frecvent, continuă să încânte de fiecare dată cu prezența sa.

Pe lângă realizările pe plan profesional, Lavinia Pârva s-a bucurat și de multe reușite în viața de familie. Relația sa cu Ștefan Bănică Jr. a început în anul 2013, iar în 2017 cei doi au avut parte de o nuntă ca-n povești. Au preferat ca evenimentul să aibă loc în Bulgaria, departe de ochii curioși ai presei din țara noastră, exprimându-și astfel dorința ca familia lor să fie ferită de lumina reflectoarelor.

„Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent”, a declarat în acel moment Ştefan Bănică Jr.

Cel mai fericit moment din viața lor de familie a fost nașterea micuțului Alexandru, în anul 2019. Atunci Lavinia a decis că vrea să se dedice în totalitate copilului său, ocupându-se exclusiv de creșterea acestuia. A renunțat astfel la cariera sa din televiziune, lăsându-l pe Ștefan să apară în continuare pe micile ecrane.

Lavinia Pârva își serbează astăzi ziua de naștere

Astăzi, Lavinia Pârva împlinește frumoasa vârstă de 37 de ani, iar bucuria acestui moment a fost împărtășită cu urmăritorii săi din mediul online. Primul care a felicitat-o a fost chiar Ștefan Bănică Jr., care i-a oferit un frumos buchet de trandafiri roșii. Imaginile au ajuns imediat pe contul de Instagram al vedetei, iar încă de atunci mesajele încărcate cu gânduri bune și urări continuă să apară.

Cu această ocazie îi urăm și noi „La mulți ani!” și îi dorim multă sănătate și realizări cât mai multe în anii ce vor urma.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: