Redactia.ro
Home » Monden » Lavinia Pârva, o nouă intervenție estetică: ”Sunt femeie, iubesc frumuseţea”.

Lavinia Pârva, o nouă intervenție estetică: ”Sunt femeie, iubesc frumuseţea”.

GALERIE FOTO (7) Lavinia PâCum arată Lavinia Pârva în costum de baie. rva, o nouă intervenție estetică

Lavinia Pârva, o nouă intervenție estetică. Soția lui Ștefan Bănică Jr. și-a anunțat fanii din mediul online că a apelat la o nouă intervenție estetică. Se știe deja că artista este adepta schimbărilor, motiv pentru care nu este la prima intervenție estetică.

Lavinia Pârva, o nouă intervenție estetică: ”Sunt femeie, iubesc frumuseţea”.

Lavinia Pârva, o nouă intervenție estetică. Artist a devenit mămică în urmă cu aproape trei ani, iar viața i s-a schimbat complet. Cu toate astea, Lavinia Pârva nu renunță la obiceiurile sale feminine, fiind în continuare o apariție elegantă și plină de surprize. Soția lui Ștefan Bănică Jr. nu are nevoie de nicio îmbunătățire, dar, care orice femeie, se respectă și își dorește să aibă trăsături mai frumoase.

Așadar, în urmă cu puțin timp, vedeta și-a anunțat fanii că a apelat la o metodă inedită pentru a-și mări buzele. Lavinia a postat o imagine cu noua sa imagine, mărturisind că a apelat la ajutorul medicilor esteticieni. Nu este prima oară când Lavinia alege să meargă al un cabinet estetic. De această dată a ales o procedură de remodelare a buzelor care se numește lip stripping. „Nu este operaţie estetică, ci efectiv este o tehnică nouă. Medicul meu estetician ştie exact cum să aplice aceste benzi astfel încât să obţineţi forma buzelor dorită”, a scris Lavinia Pîrva pe reţelele de socializare.

Lavinia, schimbare de imagine

Acum, bruneta arată foarte bine, având niște buze senzuale. ”Menţionez că tot la indicaţiile specialistului, am făcut o remodelare şi hidratare de buze. Sunt femeie, îmi iubesc corpul şi iubesc frumuseţea! Consider că a avea grijă de tine este un simţ pe care orice femeie ar trebui să îl deţină! Îmi place să mă văd frumoasă şi îmi place ca lumea să vadă acealaşi lucru!”, spunea Lavinia Pîrva pe Instagram. În trecut a fost întrebată de multe ori dacă a apelat la operațiile estetice, iar vedeta nega acest lucru. Ulterior, Lavinia Pârva a declarat că a apelat la o operație la nivelul bustului, după ce în 2019 a dat naștere primului copil.

Cum a slăbit Lavinia Pârva după naștere

Soția lui Ștefan Bănică Jr. s-a numărat printre mămicile care au luat foarte mult în greutate pe timpul sarcinii. Lavinia a declarat într-o emisiune că după nașterea fiului ei a slăbit 25 de kilograme. “Am slăbit foarte repede pentru că am avut foarte multă retenție de apă. În perioada sarcinii eram așa ca un ursuleț. Mă distram și eu… Mă uitam și nu-mi venea să cred. După ce am născut am început să fac pilates, am o profesoară foarte atentă cu mine și m-a făcut să-mi fie drag să fac sport. Am avut grijă și la mâncare și ușor-ușor am slăbit. Cred că undeva la 25-30 de kilograme”, a spus Lavinia Pîrva.

Lavinia in timpul sarcinii

De asemenea,vedeta a vorbit și despre Alexandru, fiul ei și al lui Ștefan Bănică. Bruneta a declarat că micuțul are deja înclinații artistice. “Noi ascultăm muzică, tati cântă tot timpul, se pregătește mereu. Alexandru oricum știe majoritatea textelor de când era în burtă. Adică le recunoaște, dansează. Numai dacă aude primul acord începe să danseze”, a declarat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: