Redactia.ro
Home » Monden » Lavinia Pârva, dezvăluiri neașteptate despre căsnicia sa cu Ștefan Bănică. Motivul pentru care au uneori neînțelegeri

Lavinia Pârva, dezvăluiri neașteptate despre căsnicia sa cu Ștefan Bănică. Motivul pentru care au uneori neînțelegeri

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva se numără printre celebritățile din țara noastră care se bucură de multă împlinire pe plan personal. Sunt de aproape 10 ani împreună, iar viața le-a dăruit un fiu minunat, care le-a adus multă bucurie în suflete. Cum zvonurile despre o posibilă despărțire nu au încetat să apară în ultima jumătate de an, artista și-a deschis sufletul în fața publicului său. A vorbit despre felul în care pandemia i-a afectat relația cu Ștefan, dar și despre motivul care crează uneori tensiuni între ei.

Pandemia i-a apropiat și mai mult pe Ștefan Bănică și Lavinia Pârva

În timp ce în ultimul an tot mai multe cupluri din lumea mondenă au ales să se separe, Lavinia Pârva și Ștefan Bănică s-au bucurat de timpul în plus pe care l-au avut împreună. Chiar dacă au existat câteva zvonuri despre o posibilă separare între ei doi, totul se pare că au fost doar vorbe menite să-i atace. În realitate se înțeleg minunat, iar ultimul an le-a dat șansa să se apropie și mai mult.

Cât despre certuri, fosta cântăreața a mărturisit că nu durează foarte mult în familia lor. Stilul de viață pe care îl au nu le permite să stea prea mult supărați, mai ales că de cele mai multe ori sunt puși pe glume.

„Nu prea ne reproșăm așa lucruri. În pandemie au fost niște momente în care am stat chiar mult împreună, am stat și cu cel mic. A fost chiar în regulă. Unii s-au despărțit, dar pe noi ne-a ajutat să ne apropiem și mai mult. E foarte important ca partenerul tău să te facă să râzi. E o nebunie la noi, pentru că nu ai cum să stai supărat.”, a declarat Lavinia Pârva.

În momentul în care a ales să renunțe la cariera sa în industria muzicală și în televiziune, Lavinia Pârva și-a asumat că îi a dedica fiului său tot timpul liber pe care îl are la dispoziție. Această decizie a fost una luată cu sufletul deschis, căci artista și-a dorit ca băiețelul său să crească și să fie ghidat la fiecare pas de ea.

Dezvăluiri neașteptate despre căsnicia sa cu Ștefan Bănică. Motivul pentru care au uneori neînțelegeri

Pe măsură ce a înaintat în vârstă, micuțul Alexandru și-a dezvoltat propria personalitate, care uneori dă bătăi de cap părinților săi. În timp ce Lavinia alege să-l lase să-și facă propriile greșeli și să nu-l constrângă cu prea multe reguli, Ștefan este de părere că această atitudine poate fi dăunătoare.

Așa se face că Ștefan Bănică Jr. și consideră soția mult prea permisivă cu băiatul lor, lucru pe care uneori i-l reproșează. Nu putem spune că acesta reprezintă un subiect de tensiune între cei doi, însă Lavinia a simțit nevoia să se apere și să explice ce a determinat-o să-l crească pe Alexandru astfel.

Este conștientă că permitându-i prea multe riscă să-și îngreuneze cu mult sarcinile de mamă, însă este dispusă să facă acest sacrificiul dacă micuțul va crește să fie independent și curajos în viitor.

„Îmi reproșează că sunt mult prea permisivă și mult prea blândă cu fiul meu. Ăsta mic e bombă cu ceas și eu îl las să facă multe lucruri. El vine zice: «Nu avem reguli». Avem reguli, dar nu avem multe NU. Eu nu-i interzic lucruri și-l las să încerce și să experimenteze, fiind lângă el să nu pățească ceva. E mai greu, pentru că am ales o cale mai grea, pentru că trebuie să ai timp și răbdare.”, a mai explicat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: