Redactia.ro
Home » Monden » Radu Ștefan Bănică își moștenește tatăl pe deplin. Tânărul are o nouă pasiune pentru care s-a afirmat în fața publicului

Radu Ștefan Bănică își moștenește tatăl pe deplin. Tânărul are o nouă pasiune pentru care s-a afirmat în fața publicului

GALERIE FOTO (2)

Radu Ștefan Bănică își moștenește pe deplin tatăl, căruia intenționează să îi calce pe urme. După ce a impresionat spectatorii din țara noastră cu aparițiile sale în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, tânărul și-a descoperit o nouă pasiune care îl va ajuta să evolueze în carieră. Are abia 19 ani, însă a reușit deja să-și creeze propriul nume în lumea artistică. 

Născut într-o familie de artiști, Radu Ștefan Bănică a crescut încă de mic în fața scenei și a publicului. Dacă copilăria și-a petrecut-o departe de lumina reflectoarelor, ultimii ani din viața sa au reprezentat începutul carierei sale în actorie și muzică. Este un tânăr deosebit de talentat și ambițios, iar visele sale se vor îndeplini cu siguranță în anii ce urmează.

Radu Ștefan Bănică își moștenește tatăl pe deplin

Radu este student la UNATC – Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București și s-a afirmat încă de la terminarea liceului pentru talentul său. În urmă cu un an, Ștefan Bănică Jr. anunța mândru că fiul său a fost printre primii admiși la acest program de studii de prestigiu în rândul artiștilor, fapt ce îl va ajuta în evoluția sa profesională. A luat contact încă din adolescență cu lumea teatrului, iar acum este pregătit să demonstreze că merită să fie recunoscut pentru talentul său.

Tânărul recunoaște că reputația tatălui și a bunicului său l-a ajutat să pătrundă în lumina reflectoarelor, însă este determinat să se afirme prin propriile sale eforturi. Pe lângă faptul că este student, s-a implicat și în diferite alte proiecte, cum ar fi emisiunea „Te cunosc de undeva”, unde a demonstrat că a moștenit pe deplin talentul tatălui său.

„Nu a existat niciun moment în care să vreau să nu fiu băiatul lui Ştefan Bănică. Însă, uneori, mi-aş fi dorit să nu fi fost o familie atât de cunoscută. Nu mi-a fost şi nu îmi este uşor să port acest nume celebru, pentru că, în anumite situaţii, s-au luat decizii în detrimentul meu pe baza acestui fapt, dar nu mă plâng. Am un nume cu o istorie, aşa că nu vreau să mă mai pun la mintea altora.”, a declarat Radu pentru Ok!Magazine.

Chiar dacă este abia la început de drum, Radu Ștefan Bănică are multe planuri de viitor, unul dintre ele fiind să ajungă la Hollywood, alături de cei mai renumiți actori din lume. Până atunci însă mai are multe încercări de parcurs și multe de învățat, dar începutul său este unul foarte promițător.

„Sunt pregătit să arăt lumii de ce sunt în stare.”, a mai adăugat tânărul pentru sursa menționată anterior.

Tânărul are o nouă pasiune pentru care s-a afirmat în fața publicului

Cum este determinat să acumuleze cât mai multă experiență, Radu alege să se implice în cât mai multe proiecte. Are propriul său canal de Youtube și cursurile de la facultate, filmările pentru diferite producții în care este implicat, dar și-a găsit timp și pentru o nouă pasiune.

Mai exact, pentru că are niște trăsături deosebite, fiul lui Ștefan Bănică a decis să se apuce de modelling. Primele poze în această ipostază cu el au apărut deja în mediul online, iar urmăritorii săi i-au adus doar cuvinte de laudă. Reușește să fie expresiv chiar și atunci când apare în fotografii, fapt ce i-a impresionat pe cei care au avut ocazia să-l vadă.

„Sper că ăsta e un început pentru o viitoare carieră de model! Ești super”,/ „Felicitări pentru colaborare! Ești uimitor”, / „Sunt foarte mândră de tine”, au fost câteva dintre comentariile pe care Radu le-a primit de la publicul său din online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: