Redactia.ro
Home » Monden » Lavinia Pîrva a dezvăluit de ce nu mai poartă verighetă: „Relația noastră…”

Lavinia Pîrva a dezvăluit de ce nu mai poartă verighetă: „Relația noastră…”

Lavinia Pîrva a dezvăluit de ce nu mai poartă verighetă: „Relația noastră...”

Lavinia Pîrva, o prezență cunoscută în industria muzicală și soția lui Ștefan Bănică Jr., a stârnit interesul publicului recent prin faptul că nu mai poartă verigheta, alimentând speculațiile despre starea relației lor. Cu toate acestea, adevărul din spatele absenței simbolului căsătoriei dezvăluie mai mult decât o simplă bijuterie lipsă.

Lavinia Pîrva a dezvăluit de ce nu mai poartă verighetă

Cuplul, care a traversat împreună peste 10 ani de relație și 7 ani de căsătorie, este adesea considerat un exemplu de stabilitate și fericire în lumea showbiz-ului. Însă, ca orice altă relație, au existat și momente delicate. Lavinia Pîrva a mărturisit că au trecut prin dificultăți, dar au învățat să gestioneze presiunea mediatică și să se concentreze pe ceea ce contează cu adevărat într-o relație.

„Ștefan este unul dintre cei mai frumoși, șarmanți și eleganți bărbați din țară, nu că o spun eu, ci se vede cu ochiul liber și, cu siguranță, are multe fane în toate colțurile țării. Dacă eu aș fi fost geloasă, probabil nu ar fi avut cum să reziste relația noastră.

Ar fi însemnat ca mereu să fiu în gardă și să pierd din vedere alte lucruri care ne-au adus împreună. Dar asta și datorită lui, niciodată nu m-a pus în situația de a simți un lucru care m-ar fi putut deranja.”, a dezvăluit Lavinia Pîrva pentru Viva.ro.

Unul dintre aspectele care au alimentat speculațiile despre starea lor maritală a fost absența verighetei de pe degetul Laviniei. Totuși, ea a clarificat că simbolul căsătoriei este mult mai mult decât o bijuterie fizică.

„Verigheta este, în primul rând, în sufletul meu și de acolo nu o poate lua nimeni niciodată, pentru mine nu are o importanță atât de mare dacă este sau nu pe deget. Uneori este, alteori nu, dar asta este irelevant. Relația noastră se bazează pe încredere, respect, spațiu, pasiune și multă iubire. Eu am pornit mereu de la această idee: «nimeni nu pierde pe nimeni, pentru că nimeni nu deține pe nimeni”, a mai precizat Lavinia Pîrva, pentru sursa citată.

Această declarație subliniază faptul că legătura lor nu este definită de lucruri materiale, ci de valori și sentimente mai profunde.

Lavinia, afectată de atenția constantă a presei

Un alt aspect remarcabil al relației lor este abordarea lor față de gelozie. În ciuda faptului că Ștefan Bănică Jr. este o personalitate publică și atrage atenția multor admiratoare, gelozia nu a fost niciodată un factor de tensiune între ei. Lavinia a subliniat că încrederea și respectul reciproc sunt pilonii pe care se ridică relația lor, iar lipsa geloziei a contribuit la consolidarea legăturii lor.

De-a lungul anilor, presa a fost martoră la diverse speculații și interpretări ale vieții lor personale. Lavinia a recunoscut că la început a fost afectată de atenția constantă a presei și de etichetele care i se atribuiau, însă a învățat să nu mai acorde importanță acestor lucruri și să se concentreze pe evoluția personală și pe adevărurile sale interioare.

„A fost o perioadă în care m-a afectat teribil faptul că eram pe prima pagină, ani la rând, cu o etichetă care nu era a mea.Dar nu am simțit însă niciodată nevoia să demonstrez nimănui lucruri pentru a schimba asta. Realizam încă de atunci că este în zadar, că gura lumii nu o astupă nimeni, iar presa caută „senzaționalul”. Am realizat că lucrurile reale se descoperă în timp.

Pentru mine, acest lucru a însemnat o mare lecție în evoluție, în a mă cunoaște cu adevărat, mi s-a dat șansa prin asta să înțeleg ce contează cu adevărat și am mai înțeles cât de bine este să fii bine tu cu tine, să știi cine ești și să nu fii nevoit, din cauza unui orgoliu exacerbat, care provine dintr-o lipsă de încredere, să demonstrezi cuiva ceva”, a mai spus artista.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: