Redactia.ro
Home » Monden » Ștefan Bănică, declarații uimitoare despre femeile din viața sa. Ce mesaj a avut pentru Camelia Constantinescu, Andreea Marin şi Lavinia Pîrva

Ștefan Bănică, declarații uimitoare despre femeile din viața sa. Ce mesaj a avut pentru Camelia Constantinescu, Andreea Marin şi Lavinia Pîrva

GALERIE FOTO (2)

Ştefan Bănică Jr., celebrul cântăreţ, a dezvăluit câteva informaţii interesante despre cele trei femei care i-au oferit bucuria de a fi tatăl a trei copii. Este vorba despre Camelia Constantinescu, Andreea Marin şi Lavinia Pîrva, trei personalităţi marcante în viaţa artistului. Declaraţiile surprinzătoare făcute de acesta au stârnit interesul publicului, având în vedere că astfel de cuvinte rareori sunt rostite în mod public de către Ştefan Bănică Jr.

Este de prisos să mai prezentăm cântăreţul în lumea artistică, deoarece acesta şi-a consolidat deja reputaţia prin talentul său muzical remarcabil. Ştefan Bănică Jr. se bucură de o carieră strălucită şi de o bază de fani extrem de numeroasă, care îl apreciază şi îl susţin cu drag.

Pe lângă succesul său profesional, cântăreţul se poate mândri şi cu o viaţă personală împlinită. Are o familie frumoasă, o soţie admirabilă şi trei copii minunaţi, de care este extrem de mândru.

Ce spune Ștefan Bănică Jr. despre femeile din viața lui

Ştefan Bănică Jr. s-a căsătorit de-a lungul timpului cu trei femei diferite, alături de care a ales să întemeieze trei familii distincte: Camelia Constantinescu, Andreea Marin şi Lavinia Pîrva. Cea din urmă, Lavinia Pîrva, este în prezent partenera de viaţă a cântăreţului şi mama celui mai mic dintre urmaşii săi. Într-un interviu recent, Ştefan Bănică Jr. a vorbit despre mamele celor trei copii ai săi, subliniind faptul că toate sunt femei de o frumuseţe remarcabilă, de la care cei mici au moştenit trăsături elegante.

„Toți copiii mei au luat (trăsături – n.r.) și de la mamele lor, toate trei sunt femei frumoase”, a declarat Ștefan Bănică într-un interviu acordat recent.

Ștefan Bănică, alături de fiul cel mic, Alexandru, Violeta și Radu Ștefan Bănică
Ștefan Bănică, alături de fiul cel mic, Alexandru, Violeta și Radu Ștefan Bănică

Artistul se mândrește cu cei trei copii ai săi

Cântăreţul are doi băieţi şi o fată. Primul dintre aceştia, Radu Ştefan, în vârstă de 21 de ani, este un tânăr înalt, cu o privire pătrunzătoare şi un zâmbet impecabil. El s-a născut în urma relației artistului cu Camelia Constantinescu. De-a lungul timpului, Ştefan Bănică Jr. a avut o relaţie şi cu Andreea Marin, alături de care a adus pe lume o fiică frumoasă, pe nume Violeta, în prezent în vârstă de aproximativ 16 ani.

Adolescenţa este la fel de atrăgătoare precum fratele său, cu părul lung şi şaten, ochi albaştri şi piele albă. Fiica lui Ştefan Bănică Jr. se evidenţiază prin eleganţa sa. Actuala parteneră de viaţă a lui Ştefan Bănică Jr., Lavinia Pîrva, i-a dăruit acestuia cel de-al treilea copil, pe nume Alexandru, în vârstă de aproximativ cinci ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: