Redactia.ro
Home » Știri » Lavinia Pîrva, declarație emoționantă pentru Ștefan Bănică de ziua lui. Ce i-a transmis vedeta în mediul online

Lavinia Pîrva, declarație emoționantă pentru Ștefan Bănică de ziua lui. Ce i-a transmis vedeta în mediul online

Lavinia Pârva

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, iar relația lor de mai bine de un deceniu este marcată de momente speciale. Recent, Lavinia i-a transmis un mesaj emoționant soțului ei, cu ocazia zilei de naștere a acestuia. Ștefan Bănică, cunoscut pentru talentul său artistic și discreția cu care își protejează viața personală, a împlinit 57 de ani, iar mesajul Laviniei a fost un prilej pentru a-și exprima public dragostea și aprecierea.

Mesajul Laviniei pentru Ștefan Bănică

Cu ocazia aniversării soțului său, Lavinia Pîrva a publicat pe rețelele de socializare un mesaj plin de dragoste, în care a evidențiat cât de mult înseamnă Ștefan pentru ea. „La mulți ani, dragul meu! Astăzi este ziua ta și vreau să îți spun cât de mult însemni pentru mine. Îți doresc o zi plină de zâmbete, momente frumoase și multă iubire. Fie ca toate visele tale să devină realitate și să ai parte de un an extraordinar. Te iubesc!”, a transmis Lavinia Pîrva.

Mesajul vedetei a fost apreciat de fanii cuplului, care le-au transmis la rândul lor urări de bine și le-au lăudat relația frumoasă. Povestea lor de dragoste a început în urmă cu mai bine de zece ani, iar cei doi și-au unit destinele în 2017, într-o ceremonie discretă, organizată în Bulgaria. La câțiva ani după căsătorie, cuplul a devenit părinții unui băiat, Alexandru, care le completează fericirea.

Ștefan Bănică Jr. este cunoscut nu doar pentru cariera sa impresionantă în muzică și actorie, dar și pentru modul în care a ales să-și păstreze viața privată departe de ochii publicului. Într-un podcast recent găzduit de Liana Stanciu, intitulat „Magic Life”, artistul a vorbit despre importanța intimității și despre motivele pentru care a preferat să fie discret cu privire la aspectele personale.

„Intimitatea mea vine tocmai din sânul familiei. Dacă și lucrul ăsta devine public, eu de unde mă mai încarc? Ăsta e și motivul pentru care pentru unii par secretos, pentru alții cu nasul pe sus că nu vorbesc. Nu mă mai deranjează. M-a deranjat la început pentru că simțeam că e un lucru neadevărat. Și poate că modul meu de a încerca să mă apăr părea distant. Dacă aș da timpul înapoi, la fel aș face, n-aș schimba nimic din lucrul ăsta”, a declarat Ștefan Bănică în podcastul „Magic Life” găzduit de Liana Stanciu.

Celebritatea și impactul asupra copiilor

Ștefan Bănică a discutat și despre cum faima influențează viața de zi cu zi a copiilor săi, oferind o perspectivă asupra dificultăților pe care aceștia le întâmpină. Fiind crescuți în lumina reflectoarelor, copiii săi au avut de înfruntat aspecte negative ale celebrității, precum bullying-ul sau atenția nedorită a paparazzilor. Artistul a empatizat cu dificultățile pe care aceștia le-au întâmpinat, dar le-a explicat că astfel de situații fac parte din viața lor, datorită profesiei părinților.

„Istoria se repetă și greutățile pe care le-au întâmpinat copiii mei și pe care eu nu le-am avut, și anume să fie vânați de paparazzi când erau mici, eu neavând treaba asta, și le-am explicat că asta e partea mai puțin plăcută, să fie luați în balon de colegi, se numește acum bullying. Le-am zis că asta trebuie să vă călească și vin la pachet cu meseriile părinților voștri, voi n-aveți nicio vină pentru lucrul ăsta, dar, în același timp, asta e situația. Prin ce ați trecut voi, făcând o paralelă între perioade, am trecut și eu, deci nu pot să fiu impresionat maxim de genul ăsta de suferință.”, a mai spus cântărețul.

În ciuda provocărilor inerente ale celebrității, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. continuă să formeze un cuplu unit și să-și crească fiul într-un mediu cât mai privat. Mesajul de dragoste transmis de Lavinia de ziua soțului său nu doar că a arătat legătura puternică dintre ei, dar a și oferit fanilor o mică fereastră spre viața lor discretă.

Astfel, Lavinia și Ștefan continuă să fie un exemplu de cuplu care îmbină succesul profesional cu respectul pentru intimitate, alegând să își expună public doar acele momente care contează cu adevărat.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: