Redactia.ro
Home » Monden » Lavinia Pîrva face dezvăluiri uluitoare! Cum se descurcă Ștefan Bănică Jr. în rolul de tătic: ”E mai exigent și mai panicat”

Lavinia Pîrva face dezvăluiri uluitoare! Cum se descurcă Ștefan Bănică Jr. în rolul de tătic: ”E mai exigent și mai panicat”

GALERIE FOTO (2) Lavinia Pîrva face dezvăluiri uluitoare! Cum se descurcă Ștefan Bănică Jr. în rolul de tătic ”E mai exigent și mai panicat”

Lavinia Pîrva a făcut declarații neștiute despre cum se descurcă Ștefan Bănică Jr. în rolul de tătic. Vedeta a vorbit despre viața de familie a celor doi. 

Lavinia Pîrva face dezvăluiri uluitoare! Cum se descurcă Ștefan Bănică Jr. în rolul de tătic: ”E mai exigent și mai panicat”

Ștefan Bănică Jr. este una dintre cele mai discrete vedete din showbiz-ul românesc. Artistul a vrut mereu să-și țină viața personală departe de ochii lumii și a reușit în mare parte. Cu toate acestea, mai sunt momente în care apar informații despre viața familială a acestuia. De curând, chiar iubita lui, Lavinia Pîrva, a făcut declarații. Cântăreața le-a povestit fanilor cum este marele cântăreţ în rolul de tată.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează de câţiva ani unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi au lăsat să se afle foarte puţine detalii despre familia lor. Fiul lor Alexandru are deja doi anişori, dar până în prezent nu a apărut nicio fotografie în spaţiul public cu chipul micuţului. Recent, în cadrul unei emisiuni TV, Lavinia Pîrva a dezvăluit câteva detalii neștiute despre Ștefan.

Invitată de Cristi Brancu la emisiunea VIP, artista a povestit faptul că, ea este mai relaxată în privința micuţului său, în timp ce tatăl lui este mult mai panicat atunci când vine vorba despre siguranța băiatului său.

Lavinia Pîrva face dezvăluiri uluitoare! Cum se descurcă Ștefan Bănică Jr. în rolul de tătic ”E mai exigent și mai panicat”

”Alexandru semănă cu Ștefan când era mic. E blond, noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze. Acum, la doi ani, urcă scările, n-are treabă. Ștefan e mai exigent și mai panicat. Îi e frică să nu cadă, să nu se lovească”, a mai dezvăluit artista în cadrul interviului oferit la Prima TV.

Cum menține Lavinia Pârva flăcara iubirii aprinsă

Lavinia Pîrva trăiește o poveste de dragoste de aproape 8 ani alături de Ștefan Bănică jr. și au împreună un copil. Multă lume se întreabă care este secretul căsniciei lor și cum reușesc să păstreze flacăra iubirii dintre ei. Viața artistei s-a schimbat radical după venirea pe lume a lui Alexandru. După ce s-a luptat cu kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii, Lavinia a învățat să-și împartă viața de familie și carieră.

Bruneta investește în educația celui mic, dar în același timp își împarte și timpul cu soțul său și afacerii pe care o deține. Cu toate astea, Lavinia nu s-a neglijat și are grijă să arate întotdeauna impecabil. Zilele trecute, paparazzi Click.ro au surprins-o pe soția lui Ștefan Bănică Jr. când ieșea dintr-un salon de înfrumusețare. Îmbrăcată într-un haorac lejer, cu pantaloni largi și șapcă, bruneta arăta senzațional. Așa se poate explica faptul că Ștefan este la fel de îndrăgostit de artistă ca în prima zi.

Într-un interviu mai vechi, artistul a declarat că pandemia l-a apropiat mai mult de familie, petrecând mult mai mult timp cu cei trei copii ai săi. „Pandemia mi-a ‘dăruit’ timp cu copilul meu și cred că ăsta e un dar de neprețuit. Mi-am mutat centrul de atenție pe persoanele și lucrurile care contează cu adevărat pentru mine și mi-am întărit anumite convingeri vizavi de inutilitatea lucrurilor făcute doar de dragul de a le face”, a spus Ștefan Bănică Jr.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: