Redactia.ro
Home » Monden » Le mai ții minte pe gemenele Cheeky Girls? Cu ce se ocupă acum

Le mai ții minte pe gemenele Cheeky Girls? Cu ce se ocupă acum

Gemenele Cheeky Girls, Monica și Gabriela Irimia, făceau furori la începutul anilor 2000 cu piesa ”The Cheeky Song (Touch my bum)” care a ajuns la inimile a milioane de oameni. Din păcate, vremurile s-au schimbat și fetele s-au confruntat cu adevărate probleme de viață. Au fost nevoite să se reorienteze în carieră.

Ce mai fac gemenele Cheeky Girls

La începutul anilor 2000 cucereau inimile românilor, dar și ale britanicilor cu melodia ”The Cheeky Song (Touch my bum)”, care a ajuns pe locul 2 în Regatul Unit. Gemenele Cheeky Girls, cum sunt cunoscute publicului au avut în urmă cu mult timp o perioadă nebună de glorie, dar…vremurile s-au schimbat și Monica și Gabriela s-au confruntat cu multe dificultăți. Au fost nevoite să își schimbe cariera profesională.

În anul 2002, gemenele au participat la show-ul de talente „Popstars: The Rivals” în urmă cu 18 ani. Datorită acestuia au reușit să câștige și mai multă faimă. Gabriela a mărturisit într-un interviu că ea și sora sa, Monica, ar fi fost balerine dacă nu ar fi exista emisiunea. Mama lor a compus celebrul cântec, ”The Cheeky Song (Touch my bum)”, în jumătate de oră.

„Dacă nu ar fi fost această emisiune, noi am fi putut ajunge balerine. Trebuia să cântăm ceva în cadrul audiţiei noastre în emisiunea ‘Popstars: The Rivals’, aşa că mama noastră, Margit, a scris ‘The Cheeky Song’ în jumătate de oră.

Ea a venit cu ideea, ne-a cântat-o şi ne-a spus că noi am fost obraznice toată viaţa, am ‘furat’ lucruri din frigider sau ne-am schimbat hainele între noi, astfel încât mama noastră să nu ne mai deosebească. Este un cântec unic.

Versul este de fapt despre a fi tu însuţi, despre a nu lua lucrurile prea în serios, indiferent de ce se întâmplă în viaţă. Lucruri rele ni se întâmplă tuturor, aşa că trebuie să-ţi continui viaţa cu un zâmbet pe faţă”, spunea Gabriela pentru The Guardian.

Cu toate că se bucurau de un succes la care orice artist ar visa, Monica și Gabriela au dezvăluit că nu aveau viață socială.

”La un an de la lansarea piesei The Cheeky Song a fost o nebunie totală. Am câștigat un premiu la National Music Awards, apoi am mers în Filipine, Tailanda, Japonia. Dar asta ne-a acaparat toată viața. Nu aveam timp de nimic și nu avem niciun prieten. Eram singure, deși cântam în fața a 100.000 de oameni”, au mărturisit gemenele.

Firma de impresariat a dat faliment

Însă, la un moment dat, firma lor de impresariat a dat faliment și s-au trezit îngropate în datorii. Hotelul unde au fost cazate timp de opt luni le-a cerut suma de 55.000 de euro, pentru că nu aveau plătite facturi. Astfel, fetele au povestit că s-au confruntat, în urma problemelor,  cu pietre la rinichi, artrită, pierdere de memorie, probleme digestive și depresie. Mai mult, și cu anorexia.

„Mama noastră ne era impresar și încerca să aibă grijă de noi. Însă, era dificil, pentru că nu aveam viață socială, ceea ce a dus la apariția depresiei. Purtam haine largi și îi făceam pe toți să creadă că mâncăm. Am devenit competitive una cu cealaltă, reușeam să ascundem totul foarte bine. Odată ce te întâlnești cu această problemă, ea va rămâne mereu cu tine, dar acum o controlăm complet, ne este mai bine”, au mai povestit fetele, potrivit Daily Mail.

Cu se ocupă acum Monica și Gabriela

Gemenele Cheeky Girls au început un capitol nou în Marea Britanie. Mama fetelor a declarat că Gabriela a făcut trei cursuri de cosmetică, iar Monica se ocupă cu cu vânzarea de mașini.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: