Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Lecție de viață! O bătrânică și-a învins teama la 86 de ani. Povestea ei a devenit virală în mediul online

Lecție de viață! O bătrânică și-a învins teama la 86 de ani. Povestea ei a devenit virală în mediul online

GALERIE FOTO (2) Lecție de viață! O bătrânică și-a învins teama la 86 de ani

Lecție de viață! O bătrânică și-a învins teama la 86 de ani. Se spune că nu există limită de vârstă dacă vrei să-ți învingi fricile. O bătrână de 86 de ani le-a oferit o lecție de viață tuturor oamenilor. Femeia a reușit să-și învingă cea mai mare teamă. Despre ce este vorba?

Lecție de viață! O bătrânică și-a învins teama la 86 de ani. Povestea ei a devenit virală în mediul online

Lecție de viață! O bătrânică și-a învins teama la 86 de ani. O bătrână, în vârstă de 86 de ani a uimit prin gestul său. Și-a învins cea mai mare frică pe care o avea. Bunica Adela, așa cum a fost numită în postarea de pe rețelele de socializare, le-a oferit tuturor o lecție de viață. Dusă de familia sa la mare, femeia a pășit speriată către apă, deși îi era foarte frică. Momentul a devenit viral pe Facebook, fiind extrem de magic pentru ea. În ciuda problemelor de sănătate, bătrâna și-a învins teama de apă, iar povestea sa a devenit virală în mediul online. „Când dispare frica, apare magia.

Pe drumul spre litoral, înainte de prima ei întâlnire cu marea, bunica Adela ne tot atenționa să nu cumva să o băgăm în apă: că pe ea o dor și așa picioarele (de la coxartroza bilaterală, pe care o are de peste 30 de ani, merge greu, cu 2 bețe și are dureri de oase), că ea e friguroasă și apa e rece, că nu vrea să cadă etc. Și nu am insistat deloc să facă altfel.Doar că, în una dintre zile, a zis singură că vrea să meargă în apă. Ajutată, s-a îndreptat încet și temătoare încă, spre mare.

Și atunci a apărut magia: marea a primit-o blând, țesând o dantelă de spumă în jurul picioarelor ei trudite atât de tare în cei 86 de ani de viață și îmbrățișându-i-le în valurile ei.Iar bunicii Adela i-a plăcut așa de mult, că a repetat experiența, chiar dacă prima dată și amețise puțin, de la mișcarea apei și a nisipului, ba chiar a acceptat să stea singură, pentru câteva cadre foto”, potrivit unei postări de pe Facebook.

Bunica Adela

Lecție de viață pentru toți oamenii

Gestul bunicii Adela poate fi o adevărată lecție de viață pentru persoanele care au multe temeri și nu știu cum să depășească aceste momente.

La finalul postării, autorul îi îndeamnă pe toți să aibă încredere în ea, pentru că numai așa pot învinge cele mai mari temeri.„Dacă ea a reușit să își învingă fricile și tu poți, oricare ar fi ele, pentru a face loc magiei în viața ta. Tu ești magnetul!”, se încheie postarea. Imaginea cu bunica Adela a primit mii de aprecieri, iar mulți oameni au lăudat-o pe femeie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: