Redactia.ro
Home » Monden » Legătura dintre Dan Negru și Volodimir Zelenski: „N-am spus-o niciodată”

Legătura dintre Dan Negru și Volodimir Zelenski: „N-am spus-o niciodată”

Legătura dintre Dan Negru și Volodimir Zelenski

Legătura dintre Dan Negru și Volodimir Zelenski. Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România, dar nimeni nu știe că are o legătura cu Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei. Dan Negru a vorbit despre acest lucru.

Legătura dintre Dan Negru și Volodimir Zelenski: „N-am spus-o niciodată”

Dan Negru este unul dintre cei mai iubiți prezentatori Tv din România. Moderatorul tv revine, în curând, pe micile ecrane, cu show-ul de cultură generală ”Jocul cuvintelor”, difuzat de Kanal D. Dan Negru a prezentat peste 20 de Revelioane, difuzate la Antena 1. Spre surprinderea multora, prezentatorul tv a decis să plece de la Antena 1 și să semneze cu Kanal D. De-a lungul anilor, a prezentat numeroase emisuuni care i-au adus notorietatea. Prezentatorul TV moderează la Chișinău două emisiuni unde este coleg cu mai mulți ruși și ucraineni. Acesta susține că știe foarte bine piata TV atât din Rusia, cât și din Ucraina. De asemenea, Dan Negru a declarat că în urmă cu câțiva ani, a fost interesat de un format produs de Volodimir Zelesnski, președintele Ucrainei.

Am în echipa de la Chișinău și ruși și ucraineni, oameni admirabili și unii și alții. Cunosc bine piața de TV din ambele țări. N-am spus-o niciodată, dar acum niște ani am pus ochii pe un format produs de casa de producție a lui Volodimir Zelenski, Crack them Up se numea.

Era un concurs de cultură generală, la începutul anilor 2000, și el o prezenta. Ba chiar ucrainenii au negociat cumpărarea formatului meu cu măști, așa că știu bine piața aia de TV și rușii sunt formidabili în divertismentul de TV. Sper că se vor așeza lucrurile. Cred că ne vom liniști cât de repede’, a declarat Dan Negru pentru ego.ro.

Dan Negru a declarat că este mulțumit de noul său proiect și abia așteaptă ca telespectatorii să cunoască oameni inteligenți. „E cea mai frumoasă provocare din televiziune: să căutăm oameni care au minte, oameni inteligenţi. Pe ei televiziunea din România i-a cam ocolit pâna acum. Concursul creierelor e cel mai frumos pariu pe care-l pun în televiziune, la Kanal D. Şi o să începem cu cel mai uşor de înţeles quiz show din istoria televiziunii mondiale!’, a spus în urmă cu o lună Dan Negru.

Dan Negru, despre povestea bunicului său care a luptat la Stalingrad

Dan Negru a vorbit despre povestea bunicului său, care a luptat pe frontul de la Stalingrad, fiind deportat în Bărăgan, în timpul ocupației rusești. Prezentatorul Tv a rememorat trăirile bunicului său de pe frontul de la Stalingrad, în contextul războiului actual dintre Rusia și Ucraina. Vedeta de la Kanal D spune că bunicul său i-a povestit că pe atunci rușii erau nemiloși.

„La Stalingrad, rușii, ca și nemții, au fost nemiloși. Bunicul meu a tot povestit… Pe prietenul său cel mai bun îl chema tot Pavel, dar acesta nu s-a mai întors acasă. Moș Pali al meu a repatriat lucrurile (n.r efectele personale, în limbaj militar) acestuia, pe care i le-a dat mamei lui Pavel.La Stalingrad s-a deschis poarta Iadului! A fost cel mai mare masacru și dezastru militar din istoria Armatei Române. Au pierit pe front în jur de 150.000 de ostași (n.r după unele surse, în jur de 120.000, iar alții au fost luați prizonieri), adică, metaforic vorbind, a murit un oraș mare”, a povestit Dan Negru, pentru fanatik.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: