Redactia.ro
Home » Știri » Legătura neștiută dintre Regina Elisabeta și Meghan Markle

Legătura neștiută dintre Regina Elisabeta și Meghan Markle

GALERIE FOTO (2)
Regina Elisabeta și Meghan Markle au o legătură neștiută. Data de 4 august are o semnificație aparte nu doar pentru Meghan Markle, zi în care fosta ducesă de Sussex s-a născut, ci și pentru Regina Elisabeta a II-a, soacra ei. Data de 4 august le leagă din punct de vedere emoțional pe Regina Elisabeta a II-a și Meghan Markle.

4 august, o zi importantă pentru Regina Elisabeta a II-a și Meghan Markle

Monarhul se gândește în fiecare an, pe data de 4 august, la o persoană cu totul specială care i-a marcat viața încă de când s-a născut. Este vorba despre Regina-Mamă, cea care a adus-o pe lume pe suverană. Ca o coincidență, pe 4 august s-a născut nu doar Meghan Markle, ci și mama Reginei Elisabeta. Aceasta s-a stins din viață în anul 2002, la vârsta de 101 ani.

Elizabeth Angela Marguerite Bowes-Lyon a venit pe lume în anul 1900 și a fost soția Regelui George al VI-lea. Mama Reginei Elisabeta a II-a a avut două fete din căsnicia cu George al VI-lea, pe cea care astăzi este ”șefa” Casei Regale Britanice și pe Prințesa Margareta. Regina Elisabeta a avut titulatura de prințesă până la vârsta de 25 de ani, când a urcat pe tron.

Meghan Markle și Harry petrec departe de ochii curioșilor

Pentru Regina Elisabeta a II-a, data de 4 august are, așadar, o dublă însemnătate. În timp ce își amintește de mama ei, aceasta și-a făcut timp să îi facă o urare specială lui Meghan Markle. Aceasta a împărtășit o fotografie și un mesaj dulce pe contul oficial de socializare. Mesajul a ajuns la inima lui Meghan, în mod sigur.

Despre felul în care își sărbătorește ziua soția Prințului Harry nu se cunosc foarte multe lucruri. Probabil actrița americană își dorește ca această zi să fie numai pentru ea. Fără îndoială că aceasta se află alături de Harry și cei doi copii pe care îi au împreună, Archie și Lilibeth.

Familia de Sussex locuiește în Montecito, Santa Barbara (California), și marchează ocaziile speciale cum ar fi zilele de naștere, dar în afara atenției publice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: