Redactia.ro
Home » Stil de viață » Leguma care ajută la dezaburirea parbrizului. O găsești pe toate tarabele din piață

Leguma care ajută la dezaburirea parbrizului. O găsești pe toate tarabele din piață

Leguma care ajută la dezaburirea parbrizului. O găsești pe toate tarabele din piață

Leguma care ajută la dezaburirea parbrizului. O găsești pe toate tarabele din piață!

Leguma care ajută la dezaburirea parbrizului

Cu venirea sezonului rece, mulți șoferi se confruntă cu o problemă comună și enervantă: aburirea parbrizului. Această situație devine mai deranjantă atunci când ești presat de timp și nu poți pleca cu mașina din cauza geamurilor aburite. Cu toate acestea, există o soluție surprinzătoare la îndemâna tuturor șoferilor: castraveții.

O găsești pe toate tarabele din piață

Potrivit experților în asigurări auto de la GAP ALA Insurance, castraveții nu sunt doar o legumă delicioasă cu numeroase beneficii nutriționale, ci și un aliat de nădejde în lupta împotriva aburirii parbrizului relatează Wales Online, citat de Gandul. Callum Butler de la ALA Insurance explică cum această legumă poate deveni salvatoare în astfel de situații.

„Castravetele conține uleiuri naturale care creează o suprafață hidrofobă atunci când sunt frecate pe sticlă sau oglinzi. Proprietățile castraveților ajută la oprirea condensului. În esență, este ca și cum ai oferi parbrizului tău o peliculă de protecție care împiedică formarea condensului în timpul lunilor mai reci”, spune Callum, potrivit sursei citate.

Dar cum poți utiliza castraveții pentru a dezaburi parbrizul? Este un proces simplu:

  1. Porniți funcția de dezghețare a mașinii: Direcționați aerul către parbriz pentru a ajuta la uscarea sticlei la început.
  2. Porniți aerul condiționat: Aceasta va contribui la eliminarea umezelii din interiorul mașinii. Încercați să evitați recircularea aerului, dacă este posibil.
  3. Utilizați miezul unui castravete: Ștergeți ușor parbrizul cu miezul unui castravete pentru a reduce aburirea geamului în diminețile reci.

Această metodă simplă și naturală poate fi implementată cu ușurință, iar castraveții pot fi găsiți la tarabe în toate anotimpurile. Așadar, în loc să aștepți minute prețioase în parcare, încercați această soluție inedită pentru a face față aburirii parbrizului în sezonul rece.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: