Redactia.ro
Home » Monden » Leo de la Strehaia a lansat vestea momentului! Sora lui îl vrea de soț pe Irinel Columbeanu, după ce a ajuns la azil. Cum a răspuns propunerii fostul om de afaceri VIDEO

Leo de la Strehaia a lansat vestea momentului! Sora lui îl vrea de soț pe Irinel Columbeanu, după ce a ajuns la azil. Cum a răspuns propunerii fostul om de afaceri VIDEO

Leo de la Strehaia a lansat vestea momentului! Sora lui îl vrea de soț pe Irinel Columbeanu, după ce a ajuns la azil. Iată cum a răspuns propunerii fostul om de afaceri

Leo de la Strehaia a lansat bomba

Leo de la Strehaia a creat o adevărată senzație pe canalul său de YouTube, lansând vestea momentului care a stârnit interesul publicului! Se pare că sora sa, cunoscută sub pseudonimul Olga Originala, își dorește să se căsătorească cu Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu a ajuns recent la un azil de bătrâni, asemănător celui în care tatăl său a fost internat acum câțiva ani. Cu trecerea anilor, Irinel a simțit nevoia de îngrijiri specifice vârstei, optând pentru această soluție pentru a beneficia de îngrijirea profesionistă necesară.

Odată cu mutarea lui Irinel Columbeanu la azil, atenția presei și a publicului s-a concentrat pe el. Chiar și Leo de la Strehaia a luat în vizor această situație, mai ales după ce sora sa a făcut publică dorința de a se căsători cu fostul om de afaceri. Anunțul surprinzător făcut de interlop a stârnit interesul general, iar el intenționează să meargă personal la azil pentru a-i înmâna lui Irinel propunerea de căsătorie:

„Am o veste pentru voi, în exclusivitate. Sora mea vrea să se mărite. Cu cine credeți că se mărită? Cu domnul Irinel Columbeanu. Dacă vrea să se mărite, mă duc acasă după ea să o iau, ca s-o duc la Irinel la azil. 

O să mergem să facem propunere să vină să stea la noi la Strehaia, îi dăm o cameră în casa noastră, mâncare. Irinele, să vezi cum e să aibă o țigancă griJă de tine! E number one! Dar sora mea e Olga Originala! Noi te respectăm și te apreciem că ai ajutat multă lume, acum vrem să îți oferim și noi un ajutor”, a spus Leo pe YouTube.

Sora lui vrea să se mărite cu Irinel Columbeanu, după ce fostul om de afaceri a ajuns la azil

Pe lângă asta, Leo de la Strehaia afirmă că Irinel Columbeanu va deveni un membru al familiei sale și al surorii sale, ceea ce înseamnă că nu va avea nevoie de absolut nimic în cazul în care se căsătorește cu Olga Originala:

„Nu trebuie să te simți aiurea, te faci neam cu noi. Olga vrea să te ia de bărbat. Olga Originala de la Strehaia, sora lui Leo. Are casă, ce mâncăm noi mănâncă și el, nu să-l lăsăm acolo, cum l-am văzut la televizor. Sau cum bârfește toată lumea, că e la azil. Vrem să sărim în sprijinul tău. Olgăi îi place de foarte mult timp de tine și acum a prins ocazia.

Dacă ești și tu de acord, trebuie să apreciezi și tu, că ești bărbat ca lumea, milionar, că tot milionar o să rămâi.

Eu zic să stai să o asculți pe sora mea, pe Olga, ea vrea să vină să te ceară de bărbat”, a spus Leo de la Strehaia, extrem de încântat. 

 Cum a răspuns propunerii fostul om de afaceri

Invitat în cadrul emisiunii conduse de Cristi Brancu, fostul afacerist a fost întrebat dacă a avut vreun contact cu Leo de la Strehaia sau cu sora acestuia. Irinel Columbeanu a negat ferm această întrebare, subliniind că nu a fost implicat în astfel de situații până acum. Cu toate acestea, el nu exclude posibilitatea de a discuta cu Olga în viitor, mai ales că o consideră „drăguță”:

„Brancu: V-a sunat Leo de la Strehaia?
Irinel Columbeanu:Nu m-a sunat. Nici viitoarea pretendentă.
Brancu: V-ați duce într-o asemenea „aventură”?
Irinel Columbeanu: Sincer, mi se pare foarte departe și eu nu prea am tangențe cu chestiile astea. Ideal ar fi de văzut în realitate, deci tot trebuie să mă duc până acolo. E drăguță (n. red Olga de la Strehaia)”, a fost dialogul dintre Irinel Columbeanu și Cristi Brancu, în cadrul unui show TV.

Irinel Columbeanu, prima apariție publică după mutarea la azil

În trecut, Irinel Columbeanu se bucura de o proprietate extinsă la Ciolpani, într-o zonă exclusivistă de lângă București, și de luxuri precum ceasuri în valoare de zeci de mii de euro, un iaht și o vilă cu peste 1.000 de metri pătrați. Însă într-un document din 2003, acesta dezvăluia despre cum și-a pierdut această avere.

Fostul om de afaceri, de nerecunoscut în comparație cu trecutul său strălucitor

Iată că acum, viața lui Irinel Columbeanua luat o turnură radicală, devenind un rezident al unui azil pentru bătrâni și confruntându-se cu probleme de sănătate. Irinel Columbeanu a fost de nerecunoscut în timpul apariției sale la emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, în care a vorbit despre noua sa realitate și despre prietenii care l-au sprijinit în această perioadă dificilă.

Irinel Columbeanu, într-o apariție TV emoționantă, a subliniat că s-a simțit mult mai liniștit de când s-a mutat în azil, luând în considerare experiența trecută a tatălui său care a fost, de asemenea, rezident în același loc.

Irinel Columbeanu a mărturisit că se simte bine la azil, având ocazia să socializeze cu ceilalți rezidenți și să se bucure de compania lor. Irinel Columbeanu a menționat că a primit vizite de la mulți prieteni, inclusiv fosta sa parteneră, Oana, dar a preferat să nu dezvăluie numele altor vizitatori.

„Beneficiind de experiența anterioară a faptului că l-am dus pe tatăl meu acolo și știam despre ce e vorba, am luat legătura cu domnul Cassian, am văzut că este în funcțiune acest centru pentru seniori și am hotărât să mă instituționalizez acolo.

N-am ajuns așa de rău pentru că eu mă simt foarte bine acolo. Voi sta acolo sper eu cât mai mult. În rest, eu acolo socializez cu ceilalți colegi și mi-am dat seama că toată lumea este foarte bine îngrijită și nimeni nu e luat peste picior, că ce caută acolo”, a zis el.

Sincer nu mă simțeam bine acolo unde locuiam și momentul a fost când am vorbit cu domnul Cassian, care mi-a făcut această invitație, bazându-ne pe experiența anterioară a tatălui meu. Am zis să îmi aplic și mie același tratament.

M-au vizitat foarte mulți prieteni. Fosta mea prietenă Oana, ea m-a vizitat acolo, în legătură cu ceilalți, cu scuzele de rigoare, nu… am prefera să nu le dau numele”, a spus el în emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV.

Ion Cassian, proprietarul azilului, a confirmat sprijinul acordat lui Irinel Columbeanu și a menționat că a făcut reduceri la costurile acestuia. De asemenea, a subliniat că au fost primite oferte de donații pentru fostul om de afaceri.

În primul rând, am făcut o reducere pentru toate costurile dânsului la noi. Ne cunoaștem de mult timp, suntem buni prieteni. Mai departe, la noi va sta cât timp crede dânsul. Are o pensie mică, nu una mare, dar sunt sigur că toți prietenii lui și toate cunoștințele îi vor întoarce toate aceste lucruri bune pe care și el le-a făcut pentru ei de-a lungul timpului. Cu siguranță, totul va merge bine. Am observat, în ultimele zile, că am primit multe telefoane de la persoane ce vor să facă donații pentru dânsul”, a declarat Ion Cassian.

Irina l-a sprijinit financiar în această perioadă dificilă

Irinel Columbeanu a dezvăluit că și fiica sa, Irina, l-a sprijinit financiar în această perioadă dificilă, demonstrând că relațiile de familie rămân puternice indiferent de circumstanțele vieții.

„Ce m-a impresionat e că și Irina mi-a trimis niște bani. A ținut ea să îmi trimită. Mă rog, o sumă… cred că nu are importanță suma”, a mai spus fostul om de afaceri. 

Sursa foto: Captură ecran, Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: