Redactia.ro
Home » Sport » Leo Messi a câștigat premiul FIFA The Best! Jurgen Klopp, cel mai bun antrenor

Leo Messi a câștigat premiul FIFA The Best! Jurgen Klopp, cel mai bun antrenor

Leo Messi a câștigat premiul FIFA The Best

Leo Messi a câștigat premiul FIFA The Best. Argentinianul i-a devansat pe Cristiano Ronaldo și Van Dijk. Jurgen Klopp a fost desemnat cel mai bun antrenor.

Luni, la Scala din Milano, a avut loc Gala FIFA The Best. Marele învins al serii a fost jucătorul lui Juventus, Cristiano Ronaldo. Cei care au votat câștigătorul au fost căpitanii și selecționerii țărilor afiliate la FIFA, jurnaliștii și fanii. Virgil van Dijk fusese desemnat deja cel mai bun jucător UEFA Champions League, totuși Messi a fost preferat după ce a câștigat titlul cu Barcelona şi Gheata de Aur, cu 36 de goluri înscrise în 34 de meciuri. Messi a adunat 46 depuncte, cu 8 mai multe decât al doilea clasat Virgil van Dijk. După acest trofeu câștigat, Messi devine favorit și pentru Balonul de Aur.

Anul trecut trofeul FIFA The Best i-a revenit lui Luka Modric.

„Pentru mine, premiile individuale sunt mai puţin importante. Cel mai mult contează ce realizează grupul. Mă bucur că soţia mea şi copiii sunt aici” a spus Leo Messi.

La ceremonia de la Milano, argentinianul a fost însoțit de soția sa Antonella dar și de băieții săi Matteo și Thiago. Megan Rapinoe, campioană mondială cu Statele Unite, a fost desemnată cea mai bună jucătoare a anului.

Jurgen Klopp, cel mai bun antrenor

Jurgen Klopp, câștigător al Ligii Campionilor cu Liverpool, a fost desemnat antrenorul anului. Neamțul i-a devansat pe Pep Guardiola și Mauricio Pochettino. Premiul Puskas pentru cel mai frumos gol marcat i-a revenit unul jucător născut în România. Daniel Zsori în vârsta de 18 ani, care joacă la echipa Fehervar.

Cel mai bun „11” masculin

Alisson (Liverpool) – De Ligt (Ajax/Juventus), Sergio Ramos (Real Madrid), VanDijk (Liverpool), Marcelo (Real Madrid) – De Jong (Ajax/Barcelona), Modric (Real Madrid), Hazard (Chelsea/Real Madrid) – Mbappe (PSG), Cristiano Ronaldo (Juventus), Messi (Barcelona)

Citește și: Viitorul a câștigat cu Poli Iași în inferioritate numerică! Hagi trimis în tribune

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini