Redactia.ro
Home » Sport » Leo Messi, dezamăgit după ce transferul lui Neymar la Barcelona a căzut!

Leo Messi, dezamăgit după ce transferul lui Neymar la Barcelona a căzut!

Leo Messi, dezamăgit după ce transferul lui Neymar a cazut

Leo Messi, dezamăgit după ce transferul lui Neymar la Barcelona a căzut! Se știe că cei doi fotbaliști sunt prieteni apropiați. Massi crede că Barcelona ar fi putut să facă mai mult.

Leo Messi și-ar fi dorit să joace din nou alături de Neymar. Transferul brazilianului de la PSG la Barcelona a fost intens mediatizat toată vara. Până în ultima clipă, atacantul a sperat că va ajunge din nou pe Camp Nou. Totuși, când toate condițiile erau stabilite, Ousmane Dembele care ar fi trebuit să plece la campioana Franței a refuzat transferul. Astfel, Neymar a fost nevoit să mai rămână la parizieni, cel puțin până la iarnă.

„Nu cred că Barcelona a făcut tot posibilul pentru revenirea lui. Mi-ar fi plăcut ca Neymar să vină. E adevărat şi că e greu să negociezi cu PSG. La nivel sportiv Neymar este unul dintre cei mai buni din lume, iar la nivel de sponsori şi imagine, clubul ar fi putut creşte mult „,a declarat căpitanul Barcelonei, într-un interviu acordat celor de la Sport.es.

Messi anunță că nu vrea să plece de la Barcelona

După ce s-a aflat că Leo Messi are o clauză secretă în contract, conform căreia ar putea pleca de la echipă au apărut mai multe speculații. Mundo Deportivo susține că acesta ar fi interest să plece în Major League Soccer, campionatul profesionist nord-american, urmând exemplul altor fotbaliști celebri. Argentinianul a fost însă ferm când a fost întrebat despre posibila sa plecare.

“Nu mă gândesc să plec nicăieri. Aici este casa mea. Dar vreau să avem o strategie bună, să câștigăm tot”, a mai declarant Messi.

Căpitanul Barcelonei mai are contract cu catalanii până în 2021. Are însă și o clauză care îi permite rezilierea contractului la sfârșitul fiecărui sezon după împlinirea vârstei de 32 de ani.

Citește și: Nadia Comăneci, ovaționată la Săptămâna modei de la New York!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: