Redactia.ro
Home » Sport » Leo Messi îl ajută pe Ronaldinho! Câți bani dă pentru a-l scoate din închisoare

Leo Messi îl ajută pe Ronaldinho! Câți bani dă pentru a-l scoate din închisoare

Leo Messi îl ajută pe Ronaldinho

Leo Messi îl ajută pe Ronaldinho. Argentinianul încearcă din răsputeri să-și ajute fostul coleg. Încă de vineri, Ronaldinho este în închisoare în Paraguay, pentru că a folosit un pașaport fals.

Leo Messi nu s-a uitat la bani când a venit vorba de prietenul său. Argentinianul face eforturi pentru a-l scoate pe Ronaldinho din închisoare. Fostul Balon de Aur este arestat de vineri, pentru că a intrat în Paraguay cu un paşaport fals. Leo Messi a plătit 4 milioane de euro drept onorariu celor mai buni avocați pentru a rezolva situația.

Ronaldinho ar putea sta închis șase luni

Inițial Ronaldinho și fratele său au fost reținuți și interogați pentru că au folosit pașapoarte false. După 7 ore de discuții procurorii din Paraguay i-au eliberat. Totul a durat doar câteva ore. Au fost din nou arestați, iar judecătoarea s-a opus eliberării pentru că fapta lor ar fi deosebit de gravă. În plus ar fi putut pleca din țară. Comisarul Gilberto Fleitas a spus că Ronadinho a primit paşapoartele false de la agentul brazilian Wilmondes Sousa Lira, care a fost arestat.

„Cei doi au fost înşelaţi atunci când li s-au oferit documente paraguayene false. Informaţiile furnizate sunt foarte utile pentru demantelarea unei grupări criminale specializate în confecţionarea de acte false”, a adăugat procurorul.

Ronaldinho şi fratele său Roberto Assis au mers în Paraguay pentru promovarea unei cărţi.
Perioada maximă de detenţie preventivă în Paraguay este de şase luni.
Brazilianul a rămas fără acte în 2018. Pașaportul i-a fost confiscat de autoritățile din Brazilia pentru că nu a plătit o amendă în valoare de 2,5 milioane de dolari. Fostul star al lui PSG, AC Milan și Barcelona a cucerit „Balonul de Aur” şi Cupa Mondială cu naţionala Braziliei. Ronaldinho a jucat ultima dată la Fluminense, în 2015, şi s-a retras din fotbal în ianuarie 2018.

Citește și: Kylian Mbappe a făcut testul pentru coronavirus! Rezultatele apar mâine!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: