Redactia.ro
Home » Sport » Kylian Mbappe a făcut testul pentru coronavirus! Rezultatele apar mâine!

Kylian Mbappe a făcut testul pentru coronavirus! Rezultatele apar mâine!

Kylian Mbappe a făcut testul pentru coronavirus!

Kylian Mbappe a făcut testul pentru coronavirus! Atacantul a fost răcit în ultimele zile. Potrivit cotidianului L’Equipe rezultatele se vor afla mâine.

Kylian Mbappe, în vârstă de 21 de ani a făcut astăzi testul pentru coronavirus. Atacantul celor de la PSG este răcit de două zile, dar nu are simptomele specifice COVID-19. Totuși, șefii clubului parizian au decis să nu riște nimic și au luat toate măsurile de siguranță. Așa că vedeta celor de la PSG a făcut testul pentru coronavirus! Jucătorul nu s-a antrenat în ultimele zile. Campioana Franței urmează să joace cu Borussia Dortmund, în returul optimilor Champions League. Partida se dispută cu porțile închise.

Meciurile din Cupele Europene, fără spectatori

Cinci meciuri din turul optimilor Europa League și patru din optimile Ligii Campionilor se vor disputa fără spectatori. În Italia au fost suspendate toate meciurile, iar în Spania pentru următoarele două săptămâni fanii nu au acces pe stadion. Și în Germania situația este similară. Și în România s-a luat decizia săptămâna trecută ca partidele să se joace cu porțile închise.

EURO 2020 ar putea fi amânat!

Potrivit presei din Italia, Euro 2020 ar putea fi amânat. Există mai multe țări care ar fi cerut acest lucru. Acum, UEFA analizează această posibilitate. Dacă turneul final se va amâna se va organiza în 2021 cel mai probabil. Aleksander Ceferin, preşedintele forului european se opune deocamdată. Decizia final urmează să fie luată cât de curând.

Citește și: Patronul echipei Nottingham Forest are coronavirus!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: