Redactia.ro
Home » Sport » Patronul echipei Nottingham Forest are coronavirus!

Patronul echipei Nottingham Forest are coronavirus!

Patronul echipei Nottingham Forest are coronavirus

Patronul echipei Nottingham Forest are coronavirus. Grecul, Evangelos Marinakis a făcut public acest lucru printr-o postare pe instagram.

Acționarul majoritar al Nottigham Forest, Evangelos Marinakis, a anunțat că este bolnav. În acest moment spune el este în grija medicilor, iar starea sănătății sale nu este foarte gravă. Grecul se află în auto-izolare.

“Virusul recent m-a vizitat și mă simt obligat să fac acest lucru public. Mă simt bine pentru că iau toate măsurile necesare și am grijă să urmăresc toate instrucțiunile medicilor. Îmi sfătuiesc toți compatrioții să facă la fel. Vă doresc tuturor o recuperare rapidă”, este mesajul pe care l-a făcut public, Evangelos Marinakis, patronul de la Nottingham Forest.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#Marinakis #HealthStatement #Message

O postare distribuită de Evangelos Marinakis (@evangelos.marinakis) pe

Marinakis s-ar fi putut îmbolnăvi la stadion

Vineri seara, acesta a fost prezent pe stadionul City Ground la meciul dintre Nottingham și Millwall. Imediat după ce s-a aflat că Marinakis este bolnav, autoritățile au luat toate măsurile pentru a afla dacă nu există și alte persoane bolnave. Toți jucătorii și cei care lucrează în cadrul clubului au fost testați. De asemenea, pentru că Marinakis este și patronul echipei Olympiacos, s-a decis ca toți jucătorii grecilor să fie testați. Olympiacos ar trebui să joace, astăzi în Europa League cu Wolverhampton.

Citește și: Dan Alexa a semnat cu Rapid! Daniel Pancu acuzații grave!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: