Redactia.ro
Home » Sport » Dan Alexa a semnat cu Rapid! Daniel Pancu acuzații grave!

Dan Alexa a semnat cu Rapid! Daniel Pancu acuzații grave!

Dan Alexa a semnat cu Rapid

Dan Alexa a semnat cu Rapid. Antrenorul are un contract pe doi ani. Alexa este la al doilea mandat la echipa giuleșteană.

Oficialii echipei Rapid au decis să-l demită pe Daniel Pancu și se pare s-au înțeles deja cu Dan Alexa. Acesta a semnat un contract valabil pe o perioadă de doi ani. Tehnicianul a mai antrenat-o pe Rapid în sezonul 2015-2016, când a reușit promovarea în prima Ligă. După ce toate detaliile vor fi puse la punct, Alexa trebuie să preia rapid echipa. Astăzi, antrenamentul a fost condus de Ștefan Grigorie.

”Avem nevoie de un antrenor cu experiență pentru a forța promovarea”, a anunțat Victor Angelescu la Digi Sport Matinal.

Pancu face acuze grave!

Daniel Pancu a povestit ce s-a întâmplat la meciul cu UTA, din 2019. Atunci Rapid a câștigat cu scorul de 2-0.

”O persoană din club a intrat în vestiarul celor de la UTA și le-a transmis că ”ne dormi să pierdem acest meci pentru a-l da pe Pancu afară”. Asta mi-a spus cineva de la UTA. Pe mine m-au contestat fanii într-o manieră incredibilă la meciul cu Popești din Liga 3, au ajuns unii să mă scuipe pe la Voluntari, să arunce cu scara în mine. Asta merit, dacă am sufletul ăsta. Ieri am fost pentru prima dată supărat pe Dumnezeu, pentru că mi-a dat sufletul ăsta”, a declarat Pancu la Digi Sport Matinal.

Marius Șumudică îl apără pe Pancu, după ce a aflat că a fost demis.

„Sunt foarte dezamăgit de ceea ce se întâmplă la Rapid. Daniel Pancu a fost atacat în mod grosolan de fanii Rapidului pe rețelele de socializare. Nu merită așa ceva! E chior, merge în baston, e slab antrenor, e cum vreți să-l faceți, dar Pancu, la ce înseamnă pentru Rapid, nu merita să fie înjurat ca la ușa cortului și să fie desființat pe rețelele de socializare. Pentru mine a fost o surpriză neplăcută. Îl respect enorm pentru că știu că a rămas la Rapid când a fost greu. Nu există ca un astfel de om să fie bălăcărit, să fie înjurat, să-i fie înjurată familia. Eu pe acești rapidiști nu-i recunosc”, a spus antrenorul lui Gaziantep.

Citește și: Gestul lui Dan Petrescu, taxat de suporterii din toată lumea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: