Redactia.ro
Home » Monden » Leon, băiețelul lui Kamara, din nou pe masa de operație! Cum se simte micuțul: „I-aș da picioarele mele”

Leon, băiețelul lui Kamara, din nou pe masa de operație! Cum se simte micuțul: „I-aș da picioarele mele”

Micuțul Leon, băiețelul lui Kamara, trece din nou prin clipe dificile. A ajuns din nou pe masa de operație, din pricina bolii de care suferă. Ca orice părinte, Kamara este dispus să facă orice pentru copilul său, chiar și să lupte în cușca MMA. Care este starea de sănătate a copilului, a povestit chiar tatăl lui.

Despre Leon, băiețelul lui Kamara, se știe că suferă de o boală care necesită numeroase intervenții chirurgicale. Așadar, micuțul a fost operat din nou de curând, iar tatăl lui a povestit care este starea micuțului. Totodată, Kamara a dezvăluit că va intra în cușca MMA pentru banii necesari pentru intervențiile prin care micuțul Leon trebuie să le facă.

Leon, băiețelul lui Kamara, din nou pe masa de operație! Cum se simte micuțul: „I-aș da picioarele mele”

Așa că Kamara va intra în cușca MMA pentru a lupta împotriva unui fost Războinic de la ”Exatlon”, mai exact Iulian Pîtea, în data de 10 Mai, la București. Totul pentru a obține banii necesari operațiile lui Leon.

Pentru fiecare operație, micuțul are nevoie de aproape 10.000 de euro, incluzând și recuperarea, drumul, cazarea.

”Înainte de toate, lucrurile acestea se întâmplă pentru că nu au început evenimentele așa cum era odată. Nu au început pentru noi, cel puțin. Sperăm să înceapă cât mai curând. Dar dincolo de aspectul acesta, vreau să fac asta pentru Leon, să pot aduna fonduri pentru el și, totodată, să punctez asta pentru sufletul meu. Să pot să spun că am făcut-o și pe ea, dar mai ales pentru el”, a dezvăluit Kamara pentru Fanatik.

De asemenea, cântărețul a mai mărturisit faptul că, anual, fiul lui trebuie să fie supus unor operații, pentru a putea lega mușchii. Totodată, Leon face kinetoterapie zilnic, câte două ore, fie în București, fie în Timișoara.

”Visul meu cel mai mare îl privește pe Leon. Vreau să îl văd sănătos, să poată să meargă fără ajutor, vreau să îl văd cum aleargă și să facă tot ce îi trece lui prin cap. E un băiat genial, îl iubesc din toată inima mea. I-aș da picioarele mele dacă aș putea”, a mărturisit Kamara, tot pentru Fanatik.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: