Redactia.ro
Home » Știri » Leonard Doroftei a slăbit 10 kg în SUA. Ce spune despre întoarcerea în țară

Leonard Doroftei a slăbit 10 kg în SUA. Ce spune despre întoarcerea în țară

Leonard Doroftei a slăbit 10 kg în SUA

Marele sportiv al României a luat decizia de a părăsi România și de a se muta în Statele Unite ale Americii acum doar câteva luni. Dorul de casă, însă, a început să fie din ce în ce mai puternic. Lucru care și-a pus deja amprenta pe fizicul lui. Leonard Doroftei a slăbit 10 kg în SUA.

Ce mesaj le-a transmis românilor

Împins de greutățile financiare, Leonard Doroftei a decis să părăsească România pentru a se stabili peste hotare alături de familia sa. Și-n ciuda faptului că acolo s-a acomodat, iar beneficiile sunt nenumărate, sportivul recunoaște că îi dor de români.

„Este bine, dar mi-e dor de casă. După ce îi bați la antrenamente, îi faci să zică și ”mulțumesc”. O să ținem o ședință și vom alege unde vom pleca. Dacă m-aș întoarce, cred că nu ar fi om pe stradă pe care să nu îl iau în brațe și să îi spun că îl iubesc.”, a declarat sportivul pentru Antena Stars.

Leonard Doroftei a slăbit 10 kg în SUA

Stresul acomodării, dar și dorul de țară, l-au făcut pe sportiv să dea jos 10 kilograme. „Nu m-am agățat de locul ăsta, dar mi-am găsit ceva de făcut, antrenez aici, nu stau degeaba. Mă cheamă dorul de casă, mă apasă. Este singurul lucru care mă face să trec peste tot, am dat în joacă 10 kilograme jos.”, a mai spus el.

Sportivul vrea să se întoarcă acasă de sărbători

Deși dorul de casă îl apasă, sportivul spune că încă nu a luat decizia de a se muta înapoi. Are, totuși, planuri să-și petreacă sărbătorile de iarnă cu toți cei dragi. ”Vreau să fac sărbătorile acasă alături de prieteni.”, a precizat el în încheierea interviului.

Și-a pierdut PUB-ul din centrul Ploieștiului

Toate problemele lui financiare au început în 2017, când autoritățile l-au anunțat că trebuie să-și mute pub-ul din clădirea respectivă. Asta pentru că era cotată cu risc seismic și nu mai putea funcționa în incinta respectivă. Și deși sportivul și-a mutat afacerea în altă parte a Ploieștiului, profitul a scăzut dramatic. Ușor, ușor, Leonard Doroftei nu și-a mai putut permite traiul în țară.

Citește și Necazul lui Leonard Doroftei. A plecat defintiv din ţară? Fostul mare campion explică de ce a mers în Canada

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini