Redactia.ro
Home » Monden » Leonard Miron și-a supărat mama atunci când i-a recunoscut orientarea sa sexuală: ”Trei luni nu mi-a răspuns la telefon”

Leonard Miron și-a supărat mama atunci când i-a recunoscut orientarea sa sexuală: ”Trei luni nu mi-a răspuns la telefon”

GALERIE FOTO (2) Leonard Miron și-a supărat mama atunci când i-a recunoscut orientarea sa sexuală: ”Trei luni nu mi-a răspuns la telefon”

Leonard Miron s-a confruntat cu prejudecățile și asta pentru că a recunoscut că are o altă orientare sexuală, iar cea mai dură reacție a venit chiar din partea mamei lui. 

Leonard Miron și-a supărat mama atunci când i-a recunoscut orientarea sexuală

Leonard Miron se confruntă cu criticile și prejudecățile sociale de mai bine de 10 ani. Atunci când a ales să recunoască cine este cu adevărat, o reacție dură a venit chiar din partea mamei sale. La vremea aceea, vedeta mărturisește că cea care i-a dat viață nu i-a mai vorbit timp de mai bine de trei luni.

Leonard Miron a fost supus de-a lungul timpului la grele încercări, însă dorința de a trăi, de a iubi și de a se bucura de viață, dar și iubitul său l-au ajutat să depășească toate problemele de sănătate cu care s-a confruntat, dar și să treacă peste presiunea venită din partea celor din jur.

Leonard Miron și-a supărat mama atunci când i-a recunoscut orientarea sa sexuală: ”Trei luni nu mi-a răspuns la telefon”

Leonard Miron a recunoscur că în trecut lucrurile nu au mers așa bine. În cadrul unei emisiuni TV, vedeta a vorbit despre momentul în care i-a spus pentru prima dată mamei sale despre orientarea sa sexuală.

”Eram de 14 ani împreună cu Miguel când i-am spus mamei că sunt gay. Era cu doi ani înainte să moară. Ne-am certat de la niște vecini care erau gay și i-au adus pizza și nu a vrut să mănânce de la ei. Atunci i-am spus: și dacă eu sunt la fel? Am plecat în Anglia și trei luni nu mi-a răspuns la telefon. Apoi o săptămână vorbea monosilabic, după care vorbea de câinele vecinului, de vremea de afară, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic”, a povestit Leonard Miron în cadrul unei emisiuni TV.

S-a iubit în același timp și cu o femeie și cu un bărbat

Leonard Miron a mai vorbit și despre perioada anilor 90, atunci când, s-a iubit în același timp și cu o femeie și cu un bărbat, de teamă. Fostul prezentator TV, care a învins cancerul și coronavirusul, spune că la acea vreme orientarea sa sexuală l-ar fi trimis direct în închisoare. Acesta a fost și motivul pentru care nu a putut recunoaște nimic nimănui, nici măcar în fața colegei de facultate cu care avea o relație.

”A fost o perioadă în care am avut o relație cu o colegă de facultate din aceeași grupă și, în aceleași timp, eram cu prima mea relație vorbind de bărbați. Nu a fost corect. Era în anii 90, atunci apărusem la TV, atunci era în vigoare articolul 200 care condamna relațiile între persoane de același sex. Am ales duplicitatea ca să nu fac închisoare. Partenerul meu știa, dar domnișoara nu știa, nu am avut puterea să-i spun, a descopert din altă parte”, a mai spus fostul prezentator TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: