Redactia.ro
Home » TV » Fostul prezentator, Leonard Miron, a venit cu iubitul în România: ”Trebuie să urgentăm căsătoria”

Fostul prezentator, Leonard Miron, a venit cu iubitul în România: ”Trebuie să urgentăm căsătoria”

Leonard Miron a venit cu iubitul in Romania

Vi-l mai amintiți pe fostul prezentator TVR, Leonard Miron? În urmă cu mulți ani, a fost prima vedetă din showbiz care și-a recunoscut orientarea sexuală și a stârnit multă vâlvă. Mama sa a fost cea mai afectată de ceea ce a aflat. Însă, Leonard Miron a ignorat gurile rele și s-a stabilit alături de iubitul său spaniol, Miguel, în Marea Britanie. De curând, l-a adus acasă, în Pitești și a dezvăluit că au planuri de căsătorie.

Fostul prezentator, Leonard Miron, a venit cu iubitul în România: ”Trebuie să urgentăm căsătoria”

În urmă cu mulți ani a șocat lumea showbiz-ului după ce a dezvăluit că este gay. Fostul prezentator TVR Leonard Miron a afectat-o cel mai mult pe mama lui cu această veste, care i-a acceptat orientarea, abia înainte de a muri. De aproape 20 de ani, Leonard Miron locuiește cu iubitul lui, Miguel, în Marea Britanie. De curând, au revenit în țară, iar fostul om de televiziune a mărturisit că au planuri de căsătorie, informează Click.ro

Timp de o săptămână au stat la Pitești cei doi, locul de origine al lui Leonard Miron. Acesta din urmă a povestit că iubitul lui este îndrăgostit de România,  dar mai ales mâncarea tradițională. Totodată, se simte fericit alături de Miguel și împlinit.

„A trebuit să vin trei saptămâni în România, la Pitești. Miguel e mare fan al României, e îndrăgostit de România, de mâncarea românească și a zis: «hai să mergem». Ne-am cumpărat bilete și am venit. Azi ne-am întors de la Pitești, unde am stat o săptămână. După 20 de ani este o relație de respect și de bine. Eu nu mă simt bine dacă nu e Miguel lângă mine. Le doresc tuturor să aibă 50 la sută din fericirea pe care o am eu. Am primit bucurie, stabilitate, fericire de la omul ăsta”, a declarat Leonard Miron, la emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

Miguel, iubitul lui Leonard Miron, provine dintr-o familie nobilă

Miguel, iubitul lui Leonard Miron, are titlul de duce, moștenit de la o mătușa de a sa, deoarece provine dintr-o familie de nobili. Leonard, însă, nu poate avea și el această titulatură, momentan, din cauză că nu s-au căsătorit, dar vor să urgenteze evenimentul. De asemenea, chiar dacă e duce, Miguel predă la două universități din UK.

„Mătușa lui Miguel, Dumnezeu s-o ierte, purta acest titlu și așa a primit el titlul, pentru că mătușa respectivă nu a avut copii. Până ne căsătorim, oficial eu nu pot să păstrez titlul. Trebuie să urgentăm căsătoria. Nu este așa, cu servitori, într-adevăr au o casă mare, au angajați, care lucrează în grădină, cineva care sevește, dar cu asigurări sociale. Miguel, chiar dacă e duce, el tot muncește, predă la două universități în Anglia”, a mai spus fostul prezentator tv.

Leonardo Miron, pedepsit de Dumnezeu?

Leonardo Miron a fost depistat, cu cancer la pancreas, în anul 2018, iar mulți l-au pus la zid, spunându-i că l-a pedepsit Dumnezeu.

”Eu nu am ascuns niciodată. Sunt oameni care te pun la zid şi aruncă cu pietre în tine. După ce am vorbit despre diagnostic, au fost oameni care mi-au dat mesaje şi mi-au spus că mă bate Dumnezeu. Vorbele grele dor pentru că tu încerci să faci ceva să nu deranjezi pe nimeni. Când vin lucrurile astea care te rănesc gratuit te dor, dar cred că am devenit imun”, spunea Leonard Miron într-un interviu.