Redactia.ro
Home » Știri » Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au strâns o avere incredibilă din darul de nuntă

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au strâns o avere incredibilă din darul de nuntă

GALERIE FOTO (2)

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au făcut petrecerea de nuntă în Bănie, la data de 30 martie 2019. Peste 500 de oameni au chefuit alături de fostul ministrul al muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi senatorul PSD Claudiu Manda la petrecerea de nuntă.

La party au fost prezenţi fostul preşedinte PSD, Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă, dar şi mulţi miniştri din actualul şi fostul Guvern sau membri ai partidului social-democrat din toată ţara. Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au deschis petrecerea de nuntă cu dansul mirilor.De asemenea, cei doi miri au dansat și pe melodia ”Bună seara, iubito”, interpretată de artista Loredana Groza, care a fost și ea la nuntă. Imaginile au fost publicate pe facebook de invitați. Pe timul petrecerii mirii au intonat și imnul echipei de fotbal Universitatea Craiova. La acest moment a participat și liderul PSD Liviu Dragnea. Filmulețele au fost publicate de Lia Olguța Vasilescu pe pagina personală de Facebook.

Darul de nuntă: 200 de mii de euro și mai mult de 300 de mii de lei

Claudiu Manda și-a prezentat, marți, demisia din calitatea de senator, urmând să primească, la Bruxelles, mandatul de europarlamentar. La plecarea din Parlamentul României a făcut publică o declarație de avere actualizată cu banii pe care el și soția sa, Lia Olguța Vasilescu, i-au primit la nuntă, potrivit digi24.ro. Peste 200 de mii de euro și mai mult de 300 de mii de lei au încasat cei doi de la invitați, potrivit gds.ro. Claudiu Manda și-a trecut în declarația de avere și suma imensă pe care a dat-o la PSD pentru campania electorală – 436.000 de lei. Pe lângă asta, el a raportat și datorii de 90.000 de lei. Intrebata ce vor face cu banii, Olguţa Vasilescu a spus ca si-ar fi dorit sa plateasca impozit pe ei, insa nu-i lasa Fiscul, asa ca isi vor achita imprumutul de 150.000 de euro contractat pentru nou-achizitionata casa din Craiova.

Manda şi Olguţa ar fi trebuit să fie naşii lui Liviu Dragnea şi Irina Tănase

Pentru Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda, invitaţia publică a lui Liviu Dragnea a fost o adevărată surpriză, după cum spune purtătorul de cuvânt al PSD, iar soţia lui Claudiu Manda a acceptat fără să stea pe gânduri. ”A fost o mare surpiză! Da, normal că acceptăm”, a spus Olguța Vasilescu. Totuşi, acum este o mare problemă. Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare în dosarul de la „Protecţia Copilului” Teleorman, aşa că nunta cu Irina Tănase ar putea avea mai greu, dar chiar şi aşa nu este imposibil.

Loading...