Redactia.ro
Home » Monden » Liderii interlopi din București au împânzit străzile din Iași. Nume grele au ajuns la priveghiul lui Costel Corduneanu

Liderii interlopi din București au împânzit străzile din Iași. Nume grele au ajuns la priveghiul lui Costel Corduneanu

Moartea lui Costel Corduneanu, una dintre figurile marcante ale lumii interlope din România, a adus o transformare neașteptată în Iași, orașul său natal. Înmormântarea fostului luptător a devenit un eveniment major, nu doar din punct de vedere emoțional, ci și economic, atrăgând sute de membri ai lumii interlope din întreaga țară și ocupând aproape complet capacitățile de cazare ale orașului.

Costel Corduneanu a fost adus la Iași după ce a decedat la spitalul din Târgu Mureș. Sicriul său a fost depus într-un cort uriaș amenajat pentru ca prietenii, familia și cunoștințele să își poată lua rămas bun. Această situație a stârnit un interes masiv din partea lumii interlope, mulți dintre membrii acesteia alegând să își rezerve camere la hotelurile și pensiunile din zonă, care acum se confruntă cu un grad de ocupare aproape maxim.

Liderii interlopi au venit la priveghiul lui Costel Corduneanu

În prima zi de priveghi, la căpătâiul lui Corduneanu au cântat cunoscuți interpreți de manele precum Costel Biju și Cristi Nucă, subliniind legăturile strânse între lumea muzicii populare și cea interlopă. De asemenea, surselor li se atribuie afirmația că artiștii nu au fost plătiți direct de familia decedatului, însă au acceptat dedicațiile plătite de participanți.

Figuri de seamă ale lumii interlope, precum Marian Sîrbu, zis Box, și Florin Șpac, fost luptător la CS Dinamo, au fost printre primii care au ajuns la Iași. Relația lor strânsă cu Corduneanu, evidențiată prin conexiuni în afaceri și chiar legături de cumetrie, demonstrează influența și respectul de care se bucura defunctul în aceste cercuri.

Toate pensiunile și hotelurile au fost închiriate

Impactul sosirii unui număr atât de mare de vizitatori în oraș se resimte și în economia locală. Hotelurile și pensiunile din Iași au raportat o creștere substanțială a rezervărilor, cu multe dintre ele ajungând la capacitate maximă imediat după anunțul decesului lui Corduneanu. Această situație a generat o dinamică economică neașteptată, cu efecte care se vor resimți probabil și după înmormântare.

Înmormântarea lui Costel Corduneanu nu este doar un eveniment de adunare pentru lumea interlopă, ci și un moment de reflecție pentru autoritățile locale, care trebuie să gestioneze această adunare masivă de persoane într-un mod care să asigure ordinea și siguranța. În plus, prezenta masivă a acestei comunități în oraș ar putea atrage atenția asupra nevoii de măsuri suplimentare de securitate și de monitorizare a activităților ilegale.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: