Redactia.ro
Home » Știri » Liderii Statului Paralel, întâlnire la restaurant. Gestul șocant făcut de soția lui Tăriceanu

Liderii Statului Paralel, întâlnire la restaurant. Gestul șocant făcut de soția lui Tăriceanu

GALERIE FOTO (5)

Liderii Statului Paralel par să sfideze restricțiile impuse în contextul pandemiei. Liderii s-au întâlnit la un restaurant din centrul Capitalei pentru discuții, deșia cest lucru este ilegal

 

Gestul șocant făcut de soția lui Tăriceanu

Marcel Ciolacu nu este singurul care încalcă restricțiile impuse de autorități. Și liderii Statului Paralel au ignorat restricțiile și și-au dat întâlnire la restaurant.  Cătălin Popescu Tăriceanu a fost însoțit de actuala soție,  Iuliana Moise, de miliardarul Dragoș Dobrescu, mogulul de presă Radu Budeanu și milionarul Peter Imre. Poliția a intervenit la fața locului, iar fostul premier a fost amendat. Aceștia au fost surprinși de o echipă de jurnaliști trimiși pe teren de la Realitatea Plus.

După ce a ieșit din local și s-a îndreptat spre mașină, soția lui Tăriceanu i-a împins și apoi smuls microfonul jurnalistului Realitatea PLUS trimis la fața locului, fiind vizibil enervată.

Politicianul Cristian Rizea a intrat în direct și a comentat întâlnirea. „Iata ca acesti capi ai statului paralel si sagetile lor pun tara la cale si sunt foarte deranjati de dezvaluirile pe care eu cu Realitatea PLUS le-am pornit pentru ca toti romanii sa vada ce s-a intamplat in Romania ultimilor 20 de ani. S-au intalnit cei care deja au pus un pret pe capul meu”, a adăugat Rizea.

 

Și liderul PSD, Marcel Ciolacu, a sfidat restricțiile

Regulile de protectie pe timp de pandemie ar trebui sa se aplice tuturor, nu doar oamenilor de rand. In aceste conditii, si Marcel Ciolacu, actualul lider PSD ar fi trebuit să țină cont de măsurile de protectie impotriva Covid-19, insa lucrurile stau tocmai invers. Politicianul a fost surprins la o sueta cu prietenii, intr-un restaurant din Buzau, fra a purta masca si fara a tine cont de distantarea fizica. Fotografia cu pricina a facut deja inconjurul Romaniei, iar reactiile la adresa lui ciolacu nu au intarziat sa apara. Politia a deschis deja o ancheta cu privire la evenimentul pentrecut in conditii necorforme.

“În urma unor sesizări, cu privire la eventuale încălcări ale normelor sanitare în vigoare în incinta unei unități turistice din județul Buzău, un echipaj de poliție s-a deplasat la locația indicată, pentru a face verificări în sensul celor sesizate și pentru a lua măsurile legale în situația confirmării celor semnalate.  La momentul sosirii la adresă, polițiștii au constatat că în interiorul incintei se aflau 3 persoane și alte 3 erau în afara spațiului închis. S-a constatat că parte din personal nu respecta întocmai măsurile de protecție individuală.  Astfel, au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, conform Legii nr. 55/2020 privind privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19” , a fost comunicatul oferit de poliție.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: