Redactia.ro
Home » Știri » Liderul „revoluţiei” de Paşte din Rahova a fost condamnat la ani grei de închisoare! Spartacus a fost judecat pentru ultraj

Liderul „revoluţiei” de Paşte din Rahova a fost condamnat la ani grei de închisoare! Spartacus a fost judecat pentru ultraj

Liderul "revoluţiei" de Paşte din Rahova a fost condamnat la ani grei de închisoare! Spartacus a fost judecat pentru ultraj

Interlopul din Rahova cunoscut ca „Spartacus Idolul Fetelor”, lider al „revoluţiei” de Paşte din cartierul Rahova, de anul trecut, a fost condamnat la ani grei de închisoare.

Liderul „revoluţiei” de Paşte din Rahova a fost condamnat la ani grei de închisoare

Anul trecut de Paște, Vasile Badea, interlopul din Rahova cunoscut ca ”Spartacus Idolul Fetelor” a fost liderul unui grup de interlopi care au făcut grătare, au ascultat muzică şi au făcut live-uri pe Facebook, în timp ce ne aflam în plină pandemie și lockdown. Acesta i-au provocat pe poliţişti şi pe mascaţi să intervină, iar acum totul s-a finalizat în instanţă.

Pe 8 martie 2021, Judecătoria Sectorului 5 a dictat o primă sentinţă în dosarul „revoluţiei” din Rahova. Totuşi, decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel în termen de zece zile de la comunicarea copiei minutei, la Curtea de Apel Bucureşti.

Interlopii au fost judecaţi pentru ultraj, după scandalul uriaş în care s-au bătut cu poliţiştii şi cu jandarmii, pe care i-au provocat în mai multe live-uri făcute pe Facebook. Vasile Badea a ieşit în evidenţă după ce, la câteva ore după live-ul de pe Facebook în care îi ameninţa pe poliţişti, a postat, tot pe Facebook, mesajul: „Ami pare rau la domni politisti”.

Bărbatul a fost cel care a început scandalul din cartierul Rahova, atunci când sute de polițiști și jandarmi au intervenit pentru a-i liniști pe cei care s-au luat la bătaie cu polițiștii chemați de vecinii exasperați.

Într-un live pe Facebook, făcut înainte ca polițiștii să descindă în cartier, Spartacus, înconjurat de câțiva tineri, striga către polițiști: ”Așteptăm Poliția! Să vină Poliția! Revoluție! Revoluție!”. Provocările acestuia au fost auzite de forțele de ordine, iar în scurt timp, sute de polițiști și jandarmi au decins în cartier pentru a restabili liniștea și ordinea publică.

A doua zi dimineața, după o noapte petrecută în arestul Poliției, tânărul a revenit cu un mesaj de pace.

„Ami pare rau la domni politisti”, a scris Spartacus pe Facebook.

Opt persoane au fost condamnate în dosarul ”Revoluția” de Paște

În total, opt persoane au fost cercetate şi judecate în dosarul ”Revoluția” de Paște din cartierul Rahova, toate fiind acuzate de ultraj. Acestea sunt:

  • Constantin Gigi, zis şi „Bertolon” – şapte ani şi trei luni de închisoare;
  • Vasile Badea, zis şi „Spartacus Idolul Fetelor” – cinci ani şi două luni de închisoare;
  • Nicuşor Lider, zis şi „Crecea” – cinci ani şi trei luni de închisoare;
  • Antonio Dincă, zis „Samir” – un an şi nouă luni de închisoare cu suspendare.

Alte patru persoane inculpate în dosar, respectiv Oradea Badea, Gloria Ion, Veronica Călin şi Ştefan Stângaciu, au fost achitate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: